برای لاگ من تداخل رو از راکت آدرس دهی میکرد.
اما گویا تغییر هسته ووکامرس باعث ایجاد تداخل با خیلی از افزونه ها شده.
این مورد رو در ساپورت ووکامرس میشه دید.
مال من از هسته قالب
در کل اینم یه افتضاح اینبار از سوی ووکامرس من نمیدونم چرا با این عظمت اول نسخه بتا و بعد ریلیز کاندید و بعد فاینال نمیده این ووکامرس ، امیدوارم به زودی حل بشه تا یوزرهای زیادی دیتا از دست ندن مخصوصا عزیزانی ک از سایت هاشون بک آپ نمیگیرن و برگردوندن و ریکاوری سایت براشون ساده نیست و باید دست به دامن دیگران بشن
من خودم به شخصه زمانیکه میخوام پلاگین های اساسی مثل ووکامرس و … یا قالب و یا از همه مهمتر خود وردپرس رو آپدیت کنم، حتما از طریق ابزار وردپرس منیجر بک آپ میگیرم.
همین الان هم بعد این اتفاق برگشتم به بک آپ وردپرس منیجر.
امیدوارم دوستان هم اهمیت این ابزاری که به رایگان در اختیارشون هست رو جدی بگیرن.
سلام وقتتون بخیر؛ چند روزی هست پیام اپدیت ووکامرس اومده هربار خواستم اپدیت کنم گفتم بزار فردا یه حس عجیبی میگفت این بروزرسانی یه مشکلی داره
الان چه کاری باید بکنیم مایی که کل سیستم و کل شیرازه سایتمون رو با ووکامرس و وردپرس طراحی کردم و تقریبا کلی از بخش هاشو باهاش راحتیم و میتونیم ازش استفاده کنیم؟
آیا بهتره کلا بیخیال ووکامرس بشم برم سراغ یه cms دستی یا میشه کل اطلاعات ووکامرس رو انتقال داد به یک افزونه فروشگاهی دیگه؟
با تشکر از شما
وقتی اون تیک هارو میزنید یه پیغام میاره که میگه واقعا میخوایین این کارو انجام بدید شما تا اوکی نکنی تنظیمات سیو نمیشه. اول قبول بکنید تا تمام اطلاعات رو ویرایش و فشرده بشه بعدش کل تنظیمات رو ذخیره کنید.