اافزایش رنک سایت با توجه میزان تاسیس دامنه وب

سلام دوست عزیز،
ببینید دوستان خیلی حرفه ای توی این انجمن هستند میتونید از اونها کمک بگیرید تاپیک های مربوط رو مطالعه کنید.
پیشنهاد من تو بهتر کردن سایتتون هست که شاید روی رتبه و بازدید شما هم تاثیر کوچیکی داشته باشه

سایت شما امتیاز مطلوبی از gtmetrix گرفته اما با رعایت کردن بخش هایی که به اونها اشاره کرده میتونید خیلی بهتر ظاهر بشید اولین خطایی که هست مربوط به کد گوگل آنالیز که با فعال کردن افزونه ی راکت هم به بهینه و فشرده کردن کد ها، لود سریعتر، کاهش درخواست ها و رفع همین خطا به شما کمک کنه از تاپیک زیر میتونید نسخه اورجینال رو دریافت کنید من تاپیک رو براتون پین میکنم.

خطا دوم مربوط به کش مرورگر
از افزونه های راکت و لایت اسپید جهت بهبود کش مرورگر میتونید استفاده کنید
تایپک افزونه راکت در بالا هست و آموزش استفاده از لایت اسپید:

و بازم ارور های فشرده کردن کد های جاوا اسکریپت css رو میتونید ببینید بازم از افزونه های که در بالا ذکر شده میتونید بهره ببرید.
در مورد فشرده یا کمپرس عکس های موجود در سایتتون هم میتونید از سایت های کمپرس عکس compress image یا از افزونه های مشابه مثل

ارور های yslow
استفاده از cdn های خوب مثل کلود فلر یا برای دامنه های ir از آروان لود و …که غیر از همه ی مزایا ، سرعت لود خیلی بهتر، جلوگیری از حمله های ddos یا … که دارن ssl سایت هم براتون فعال میشه.

لطفا Gzip هم از طریق قسمت MultiPHP INI Editor فعال کنید.

رقابت بین سایت های موزیک زیاد هست البته تو دسته سایت های موزیک تعداد زیادی رو هم داریم اگه دقت کرده باشید سایت هایی که همیشه یک آپشن یا ویژگی منحصر به فردی رو نسبت به سایت های دیگه داشتن خیلی سریعتر رشد کردند.

4 پسندیده