سلام
شما یه افزونه آماره وردپرس نصب کردید که واقعاً نصب کردنش روی هاست و سرور یه اشتباه بزرگه و دیتابیس سایت رو سنگین میکنه بیخودی و سرعت سایتهای پر بازدید رو کاهش میده. استفاده بیهودی از رم و پردازنده برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس!!!
واقعاً از این افزونهها اجتناب کنید مگر اینکه مجبور باشید. گوگل آنالیتیکس رایگان و دقیق همه کارها رو انجام میده و همه مدل آماری هم ارایه میکنه. برای سئو هم اندکی مفیده. بازی اضافی هم رو سرور و هاست سایت اضافه نمیکنه.
شما این افزونه رو حذف کنید، فایل عکس کوچکی که برای آمارگیری استفاده میکنه هم لود نمیشه و تایم صفحه به نظرم به ۲ ۳ ثانیه میرسه که عالیه. بازم بخواید بهینه کنید حجم عکسها در اولویت بعدی هست و باز هم بیشتر بخواید بهینه کنید، کاهش تعداد افزونهها که خیلی فایلهای مختلف در فرانتاند سایت شما لود کردن.
از افزونههای مینیفای کردن و ترکیب css و js هم استفاده کنید یه سری فایلهای پراکنده به فایل یکپارچه و کمحجم تبدیل میشه که موثره.
در همین حد به نظرم کافیه که افزونه کش نصب کنید یا تنظیمات لایت اسپید برای مینیفای رو فعال کنید و اون افزونه آمارگیر رو هم حتما حذف کنید. جداول اضافیش که در دیتابیس ساخته شده هم اگر حذف نشد، با روش دستی حذفشون کنید البته با احتیاط!
عزیز واقعا تشکر امار حذف کردم سرعتش عالی شده حالا چند تا افزونه دارم که برای وردپرس فکر کنم خوب باشه اسامیشون الان مینویسم ببین هرکدوم خوب نیست حذف کنم
PB SEO Friendly Images Really Simple SSL WP Edit WP Meta SEO WP Review Pro | Nulled By EhsanRafiei
WP Rocket WPUpper Share Buttons Yoast SEO Premium بررسی کننده پیوند شکسته ضد هرزنامه
درونریز وردپرس
سه تا افزونه مرتبط با SEO دارید!!! واقعاً لازمه!؟!! فکر میکنم اولیه اضافی باشه. افزونهی سئو متاها هم به نظر من لازم نیست. همون یوست فیلد متا دیسکریپشن رو تو هد صفحه میذاره و کافیه.
افزونهی SSL هم به نظرم لازم نیست. با یه کد کوچیک تو htaccess آدرسها ریدایرکت میشن و عملاً افزونهای لازم نمیشه.
البته این افزونهها اغلب برای بکاند هستن و فرانتاند سایت رو سنگین نمیکنن. بار پردازشی خاصی هم ندارن مگر در زمان نوشتن مطالب و کارهای مدیریتی.
امار پاک کردم شده 4.6 ثانیه بیشتر شد ولی سرعت سایت عالی شده
دوتا مشکل داره داخل سایتgtmetrix بهینه سازی عکس ها و کد css
این صفحه هم YSlow اول و دوم و سومی هم مشکل داره
wp rocket رو حذف کنین. شما از هاست لایت اسپید بهره مند هستید. از امکانات استفاده کنین و افزونه Litespeed Cache رو نصب کنین. اگر از هاست وردپرس استفاده می کنین، تیکت باز کنین و درخواست بهینه سازی بدین.
چجوری با Litespeed Cache تصاویر بهینه سازی کنم میگه تصاویر داخل سیستم بکشید به اینجا ولی میخوام تصاویری که بارگذاری شدن داخل سایت بهینه کنم
اعتبار برای بهینه سازی چجوری کسب کنم دیدمش ولی اعتبار میخواد 20 تا عکسمو بهینه کرده بقیش میگه اعتبار میخواد
پست شما درباره درخواستتون از افزونه سئو یوست حذف شد. لطفا موضوع تاپیک رو به اشتباه نگیرید. اگر درخواستی دارید تو بخش مربوطه تاپیک جدید باز کنین و درخواست خودتون رو ثبت کنین.
هر بار که بهینه سازی می کنین، سری بعد اعتبار بیشتری بهتون میده. به مرور این میزان زیاد میشه. البته افزونه لایت اسپید بصورت اتوماتیک تمام عکس های شما رو بهینه سازی می کنه، فقط خیلی آهسته و به مرور. اون گزینه بهینه سازی رو فقط سریع تر می کنه.
تشکر الان دارم بهینه میکنم هم سرعت خوب شده هم وقتی تحلیل میکنم سایت رو بهینه سازی تصاویر خوب شده
در مورد افزونه سئو هم اگر داری د بفرستید داخل چه قسمتی تاپیک بزنم برای افزونه
سلام و خسته نباشید من افزونه لایت اسپید رو نصب کردم یه مشکلی دارم فقط
مشکلم اینه iteSpeed has detected another plugin using the “Advanced Cache” file. LiteSpeed Cache does work with other optimization plugins, but only if functionality is not duplicated. Only one full-page cache may be activated. If this is the case, please uncheck “Check Advanced Cache” in LiteSpeed Cache Advanced settings. Learn More
چطور میتونم رفعش کنم از هیچ پلاگین دیگه ایم دارم استفاده نمیکنم موشک داشتم که حذفیدم تمام پلاگینا هم غیر فعال کردم که شاید از پلاگینایه فعاله بازم درست نشد بنظرتون از چیه