سلام به دوستان
من میخوام اسکریپت زیر رو در ایران و در سرور و هاست سون هاست نصب کنم
ایا محدودیت برای نصب در ایران وجود داره این اسکریپت
یعنی بعد از خرید مشکلی برای نصب در ایران ندارم؟
وقت بخیر
معمولا اسکریپت ها همچنین محدودیتی ندارن. حتی اگر توسط توسعه دهندگان آمریکایی پیاده سازی شده باشند. ولی اگر این اسکریپت ها برای بروزرسانی اسکریپت و یا وریفای کردن لایسنس از API شرکت Envato استفاده کرده باشن، در سرور های ایرانی به مشکل می خورید. چون شرکت Envato کشور ایران رو تحریم کرده.
به زبان دیگر اگر اسکریپت شما از API شرکت Envato استفاده کنه، اگر از هاست های خارج از ایران استفاده می کنید مشکلی نخواهید داشت.
موفق باشید
هاستم سون هاست هست
و خریدم از evanto
یعنی نمیتونم احتمالا دیگه؟
خرید رو مشکل ندارم ولی برای نصب سوال داشتم از شما
پس عملا در ایران نمیشه از محصولات evanto استفاده کرد رسما؟
بعضی از توسعه دهندگان برای پیاده سازی سیستم خود و تایید هویت معتبر بودن لایسنس از API شرکت Envato استفاده می کنن. اگر اسکریپتی که از اون استفاده می کنید از این طریق لایسنس یا بروزرسانی ها رو وریفای می کنه با آی پی ایران قادر به استفاده از اون نخواهید بود.
خیلی از اسکریپت های موجود در Codecanyon از این API استفاده نمی کنند. برای اطلاعات بیشتر با توسعه دهنده تماس بگیرید.
من لزوم به نصب این اسکریپت دارم.
چه تغییراتی باید در هاست و سرور خودم بدم
api اسکریپت برای evanto هست .چک کردم
راهکاری از نظر شما داره یا خیر؟
یا باید API شرکت Envato رو کامل حذف کنید که در این حالت پشتیبانی و بروزرسانی های اسکریپت رو از دست میدین. یا باید از هاست خارجی استفاده کنین.
البته راه های پیچیده تری وجود داره که اون هم دردسر های خودش رو داره. برای اینکار باید Gitlab داشته باشید، به جای ۱ لایسنس ۲ لایسنس خریداری کنین و یه هاست خارج و آلمان بگیرید. بروزرسانی رو روی هاست آلمان بگیرید، با gitlab تو سرور ایران push کنید. برای gitlab هم باید سرور جدا بگیرید. این روش برای افرادی که اطلاعات فنی کافی دارن و با گیتلب آشنایی دارن پیشنهاد میشه.
ما حرفه ای نیستیم و گزینه دو منتفی هست. برای اجرای گزینه اول یعنی خرید هاست خارجی توسط مجموعه شما چکار باید بکنیم. لطفا راهنمایی کنید در صورتیکه هاست خارجی دارید و با خرید اون مشکل ما برطرف میشه.
بنده دقیقا همین رو گفتم. هاست خارج مشکل شما رو حل می کنه.
حالا چه از سون هاست و چه از جای دیگه ای.
برای دریافت مظنه در بخش فروش تیکت باز کنید یا از چت آنلاین در بخش فروش مشاوره بگیرید.
خیلی ممنون از پاسخگویی همیشگی شما