بهترین پلاگین minify/combine CSS/JS

سلام خدمت عزیزان
بخش ادغام و فشرده سازی litespeed cache باعث ایجاد مشکلاتی توی سایت میشد (ولی ادغام/فشرده سازی راکت پرو، باعث مشکلی نمیشد)

به دلایلی نمیخوام از راکت استفاده کنم، ازونور میخوام از کش لایت اسپید استفاده کنم. (شایدم w3)

1. بنظر شما بهترین پلاگین موجود برا اینکه کش رو با این پلاگینا، و merge combine را یه پلاگین دیگه انجام بدم چیه؟
    صرفا اگه تجربه‌ای دارید.

2. ایا میشه از critical css و فشرده سازی Html لایت اسپید استفاده کنم ولی ادغام و فشرده سازی js/css رو با یه پلاگین دیگه انجام بدم؟

@arta

سلام ارشاد جان

من همچنان نظرم همون WP Rocket هست.

اینکار اصولی نیست. اما میتونید سعی و خطا کنید.
پلاگینی که رایگان باشه و احتمالا به شما کمک کنه Autoptimize هست.

3 پسندیده

سلام ، حالا با این اوصاف ک از دوتا بهترین ها یعنی راکت و لایت اسپید نمیخواید توی این زمینه استفاده کنید ، اتو اپتیمایز ک رحیم گفت هم افزونه خوبیه ولی خوب مرغ مگس خوار هم حتما درباره اش تا حالا شنیدید توی این زمینه آوازه زیادی داره و قدرت واقعا خوبی هم داره ، پیشنهاد میکنم تست کنیدش اگر نسخه پرمیومش هم لازم داشتید اعلام کنید تا آماده کنم براتون
http://urls.st/vx39j

2 پسندیده

با سلام @Ershad
ولی به نظر من از افزونه مرغ مگس خوار استفاده نکن
چون سایت های بزرگی مثله ابزار وردپرس فروش اون رو متوقف کردن
و مطمعن باشه افزونه هایی مثله راکت خیلی بهتر هستند
ولی افزونه WP Fastest cache premium هم افزونه ی خوبی هست و خود جیتی متریکس هم این افزونه رو پیشنهاد میکنه

سلام همگی ، این اولین نوشته من اینجا است امیدوارم کنار شما عزیزان روزگار خوبی برایمان باشد . خیلی وقت هست که دنبال میکنم مخصوصا مطالب خانم ندا که واقعا عالی هستن ایشون به من همیشه این روحیه رو میده اسمشون که دنیا برای خانم ها هموار تر هست تا آقایون ، از این قسمت بگذریم بنده فکر میکنم سایت های ایرانی بخاطر اینکه نمیتونستن لایسنسش رو گیر بیارن و دردسر داشت متوقف کردن وگرنه اونها سایت سئو نمیکنن که اونا میفروشن و دنبال فروش هستن . افزونه ای اگر مشکل فنی داشته باشه از کدکانیون و امثال اون پاک میشه .
همینگبرد من یک بار استفاده کردم بد نبود ولی خوب به راکت نمیرسه بی برو برگرد اما جناب پست اول با افزونه راکت میونه ندارن و نمیخوان ازش استفاده کنن.

با سلام خدمت شما @topseo
من در پیام قبلی نگفتم که افزونه مشکلی داشته که قصد فروش نداشته اند
بلکه گفتم افزونه های بهتری نسبت به مرغ مگس خوار وجود داشته اند به خاطر همین دیگر قصد فروش افزونه را ابزار وردپرس نداشته است
و اگرنه هنوز هم این افزونه فروش دارد
با تشکر

با سلام به دوستان عزیز ، من نظرات همه شما عزیزان رو مطالعه کردم ، ولی در نهایت برمیگردم به ارشاد عزیز که هر افزونه ای هم که بخواید استفاده کنید این رو در نظر بگیرید که از راکت سبکتر نیستن ، طبق گفته خود ارشاد عزیز توی بخش دیگه ای از انجمن در باره سنگین بودنش ، شما اگر از بخش های پیش بارگیری راکت استفاده میکنید اون رو غیرفعال کنید و از قابلیت HeartBeat حتما استفاده کنید و ترجیحا با کلاودفلیر هم ادغام کنید ، من این ادغام رو از بانو ندا یاد گرفتم و واقعا بهترین ادغام بود ، قبلا از افزونه سریعترین کش استفاده میکردم ولی ادغام اونها یعنی اضافه کردن api کلاودفلیر به تنظیمات افزونه زیاد کارساز نبود ولی راکت بی نظیر بود.

ادغام کردنش صرفا جهت پاک کردن کش تو همون صفحه وردپرس هست که شما نخوای بری تو سایت کلودفلیر کش پاک کنی، قابلیت اپتمایز وردپرس برا نسخه پولی کلودفلیر هست.

چون rocker leader با راکت پرو تداخل داره و این قابلیت باعث سریعتر خوندن صفحات و بهبود یکی از 6 نمره اسپید گوگل میشه ترجیح میدم از کش راکت استفاده نکنم.
ازونور یه پلاگین جهت غیرفعالسازی کش راکت هست که اونم کار نمیکنه درست.

خود کش لایت اسپید یا w3 استفاده میکنم حالا جهت merge combine css/js چندتا پلاگین تست کردم که بعضیاش جوابی که میخواستمو ندادن، چون سایت هم سنگینه مقداری.

ممنون از همگی.

ادغام کردن توی راکت با افزونه کش های دیگه فرق داره و تنظیمات افزایش سرعت رو هم انجام میده ، قابلیت های بهینه سازی جاوا و css و… هم توی نسخه رایگان هستن ، راکت لودر و بخش های دیگه رو وقتی ادغام بشن خود راکت بنا به شرایط وب سایت غیرفعال یا فعال میکنه

این تصویر نمونه سایت خودمه از بخش کلودفلر افزونه راکت

1 پسندیده

اپتمایزی که انجام میده صرفا بخاطر داشتن api کلودفلیر، تنظیماتی هست که توی کلودفلیر هم شما میتونی دستی انجام بدی مثل فعال کردن اتوماتیک گزینه های زیر:

که بخاطر داشتن API خود راکت راحت انجامش میده.

اپتمایزی که من میگم اینه:

اینکه دستی میتونید انجام بدید که شکی توش نیست اما حرف این هست که راکت توی شرایط مختلف این تنظیمات رو بنا به تنظیماتی که روی خود راکت شده تغییر میده !!!

این اپتیمایز پرمیوم هست و با وجود نسخه پرمیوم باز هم برای دنیا مشخص هست ک بهینه سازی نسخه رایگانش در کنار یک افزونه بهینه ساز وردپرس تماما نیاز رو برطرف میکنه!!!
من خودم نسخه تجاری کلودفلر رو دارم و تماما ابزارهاشو استفاده کردم و عمری میشه باهاش آشنام این سرویس وقتی مناسب هست ک شما از هیچ افزونه کش دیگه ای استفاده نکنی و بخوای فقط با کلودفلر کار رو انجام بدید

2 پسندیده