Schema Pro ، همیشه یکی از مشکلات اساسی کاربران نوع معرفی کردن و نحوه نمایش به موتورهای جستجو مخصوصا گوگل بوده و بدون شک خواهد بود ، این افزونه بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی هم از شما بخواهد به شما این امکان را میدهد تا هم متفاوت تر هم زیباتر در گوگل نمایش داده شوید ، حتی با این افزونه میتوانید به ستاره دهی مطالب در گوگل بپردازید ، گستردگی فعالیت این افزونه بی نظیر است و مسلما شما را به نقطه اوج می رساند ، هم اکنون نسخه اصلی خریداری شده این محصول از سایت سازنده رو براتون قرار میدم ، (نه نسخه های فروشگاه های ایرانی که نسخه های نال شده فارسی هستند) و آپدیت های بعدی روهم همینطور آپدیت های این محصول رو نیز میتونید از همین تاپیک پیگیر باشید.
مرسی لطف کردی فقط یه سوال دارم من!
1- طریق دیتابیس افزونه Loco Translate فارسیش کردم .
2- دنبال آموزش افزونه بودم این رو پیدا کردم Uploading: schema-pro.zip… وقتی مطابق با اموزش افزونه رو تست کردم ارور زیر رو دارم میشه کمک کنی؟
درود
ببینید شما اگر فقط قصد ستاره دار کردن دارید نوع بررسی آیتم رو بزارید
ولی اگر محصول رو میخواید نقد و بررسی کامل کنید اونطوری باید قیمت و کمپانی سازنده و… مشخصات کامل بدید که اون ارورها براتون نیاد مثلا برای من الان روی حالت نقد و بررسی میزنم
درود به انجمن سون هاست خوش اومدی مجتبی عزیز
ببینیدشما بوسیله Schema به موتورهای جستجو کمک میکنید تا اطلاعات بهتری از سایت شما داشته باشن ، از سمتی اطلاعاتی نظیر شبکه های اجتماعی مربوط به سایتتون و… رو معرفی میکنید
برای مثال من خودم برای سایتم ستاره دار کردن مطالب (رای و امتیاز) رو استفاده میکنم مثل تصویر زیر
ممنون از توضیح کاملتون دوست عزیز.
میخواستم بپرسم امکانش هست نسخه افزونه WP Rocket که روی سایتتون استفاده میکنید رو بزارید برای دانلود و اگر امکانش هست نحوه کانفیگ افزونه رو هم بگید.