سلام طبق بررسی که من انجام دادم سایتتون اصلا بهینه نیست و سرعت لودشم واقعا زیاده یعنی اگه من مشتری شما باشم حتما صفحه رو میبندم میرم سراغ سایت دوم.
چندتا کارباید انجام بدید : اول از همه کد های html و css و js رو باید فشرده کنید. یا از افزونه wp rocket این لینک دانلودشه : دانلود افزونه راکت پرمیوم نسخه 3.9 WP-Rocket Premium
یا از افزونه لایت اسپید استفاده کنید. لایت اسپید رایگانه و داخل مخزن وردپرس هم هست.
مورد دوم : این افزونه اسلایدری که گذاشتید به شدت سرعت گیره و زیاد مناسب نیست بهتره جاشو با یک بنر با کیفیت عوض کنید. برای اینکه حجم کم بشه و کیفیت از بین نره از فرمت svg استفاده کنید.
مورد سوم رو که دوستمون @Vista_Mobile گفتند رو هم اعمال کنید برای پیش بارگذاری فونت ها
مورد چهارم : باید از یک cdn خوب استفاده کنید. اگه هاست خارج دارید پیشنهاد میکنم از کلودفلر استفاده کنید. اگر خیر که نمونه های ایرانیش هست.
برای اینکه نتیجه بهتری هم بگیرید این لینک رو حتما نگاه کنید :
بهینه سازی کلودفلر برای وردپرس
مورد پنجم : اگه قراره عکسی داخل هاست اپلود بشه باید مناسب وب باشه. یک عکس اول سایتتون هست که اندازش خیلی بزرگه. تصاویر باید استاندارد باشن که سرعت مطلوبی داشته باشید.
مورد ششم : باید فایل htaccess. رو بهینه کنید که میتوانید کد های استاندارد رو از لینک زیر دریافت کنید.
موفق باشید