نحوه ارسال پست خودکار مطالب سایت به وبلاگ

سلام دوستان کسی راهی میشناسه که به صورت خودکار مطالب سایت خودم را به وبلاگم ارسال کنیم؟

ممنون مشیم راهنمایی کنید!

1 پسندیده

سلام
اگه وبلاگ با وردپرس هست از افزونه ارسال اتوماتیک مطالب استفاده کنید ، این افزونه ها میان از rss سایت مقصد مطالب رو تو یک سایت دیگه منتشر میکنن ، یه نسخه با امکانات عالی هست اما دانلود رایگاناش مشکل امنیتی دارن ، اما تو مخزن وردپرس یکی دو مورد وجود داره.

یکی از این موارد افزونه زیر هست

https://wordpress.org/plugins/wpematico/

2 پسندیده

سلام

این مورد معمولا توسط افزونه Scrapes انجام میشه ولی توجه داشته باشید که انتقال همان محتوا به وبلاگ می تونه از لحاظ سئویی چندان مطلوب نباشه و منجر به کاهش رتبه هم باشه

حتما قبل از انجام این مورد رو بررسی کنید

2 پسندیده

سلام از افزونه Scrapes چطور باید به وبلاگ متصل کرد؟
و این که از لحاظ سئو چه نوع تاثیری میتونه بزار چطور داخل وبلاگ ارسال کنیم که برای سئو سایت ما اتفاقات منفی نیوفته؟ ممنون از راهنمایی شما.!

وبلاگ تون اگر وردپرس هست این افزونه را نصب می کنید سپس تنظیم می کنین که از سایتتون قسمتی از مطالب رو به همراه لینک به صفحه اصلی پست بیاره. این طوری تاثیر منفی روی سئوتون نمی زاره.

البته باز هم این مورد رو کمتر پیشنهاد می دهم و بهتره روی لینک سازی خارجی و رپورتاژ کار کنید که تاثیرش مثبتش بیشتر از این روشه

2 پسندیده

خیلی ممنونم از راهنمایی که کردید ولی وبلاگ های من واسه رز بلاگ میهن بلاگ و… هست برا اونا چطور میتونم این کارار انجام بدم؟ با چه کدی و یا برنامه باید چنین کاری انجام بدیم ؟

برای رز بلاگ می توانید از طریق rss انجام بدید. (البته رایگان نیست و باید هزینه پرداخت کنید)

این مورد رو در گوگل جستجو کنید لینک اول: (به دلیل تبلیغاتی بودن لینک قرار داده نمی شود)

ارسال پست اتوماتیک از RSS به وبلاگ های رزبلاگ

1 پسندیده

از طریق پنل رز بلاگ میتونم تهیه کنم؟ یا باید اسکریپت یا برنامه بخرم؟

خیر باید برنامه را جداگانه بخرید از طریق سایت مورد نظر می تونید اطلاعات کافی و لازم رو مطالعه و سوالات مرتبط با آن را از سازنده برنامه بپرسید.

1 پسندیده

بله خیلی ممنون از راهنمایی شما لطف کردید