پروژه ای که با محصولات سون هاست ساخته اید چیست؟

وبسایتی که روی سون هاست داریم فراسیب هست، در زمینه اپل هم اطلاع رسانی و آموزش قرار میدیم و هم فروشگاه داریم :slight_smile: خوشحال میشیم به سایتمون سر بزنید، برای بچه های سون هاست هم کد تخفیف ۱۵ درصدی برای خرید محصولات مجازی در نظر گرفتیم: 7host

5 پسندیده

من هاست وردپرس رو خریداری کردم.
وبسایت فروشگاهی باشنگ رو راه اندازی کردم

4 پسندیده

سلام به همه دوستان عزیز
ما هم فروشگاه اینترنتی پاچرمی (تخصصی ترین فروشگاه کفش چرم و منسوجات چرمی ایران) رو با هاست پر قدرت سون هاست طراحی و پیاده سازی کردیم.

4 پسندیده

درود به همه فعالان حوزه وب و سئو
کار بنده سئو سایت می باشد که با برند پونیما فعالیت می کنم.
از سون هاست نیز بایت پشتیبانی خوب و هاست پرقدرت قدردانی می کنم.

7 پسندیده

سلام
در نهایت سایت جدیدم اکانت فا رو آماده کردم ، باز هم مثل همیشه قدرت گرفته از سون هاست :heart:

8 پسندیده

با سلام. حقیقتش من تازه میخوام هاست شرکت شما رو بخرم. چون کارم بکند دسکتاپ اپلیکشن هستش زیاد شرکت های هاستینگ حوزه وب رو نمی شناسم. حدود سه هفته ای تحقیق و پرسش از بقیه میکردم که به دو تا شرکت رسیدم و یکیش شما بودید.( حدود 15 تا شرکت رو بررسی کردم) :face_with_hand_over_mouth: خیلی تعریف سرویس های با کیفیت تون رو شنیدم. حقیقتش این هاست هم برای یک مشتری آشناست، کیفیت برام خیلی مهمه. برای همین امیدوارم هم من و هم مشتری از خدمات شما راضی باشیم. به امید موفقیت روز افزون سون هاستی ها!

6 پسندیده

ما چند تا سایت روی سون هاست داریم ولی این 3 تا اکتیوترین هاشون هستن

فروشگاه محصولاتی مراقبت از پوست

وب سایت مهاجرتی کوچینگ

وب سایت گردشگری ایران تراول
3 پسندیده

سایت پارس ترانه هم به سون هاست پیوست . اینسری باید از پشتیبانی فوق العاده سون هاست تعریف کنم واقعا عالین

دانلود آهنگ جدید

3 پسندیده

وبسایت فروشگاهی راه اندازی کردم. با میزبانی هاست وردپرس شرکت سون هاست.
در واقع پت شاپ آنلاین هست. به نام یونیک پت

هم از منابع هاست و هم از عملکرد پشتیبانی راضی هستم.

2 پسندیده

با سلام خدمت دوستان گرامی اولین بار که از هاست استفاده میکنم و با پیشنهاد دوستان از سون هاست خرید کردم

اینم لینک اپلیکیشن گام به گام هفتم که با این هاست لینوکسی طراحی کردم و تا حالا عالی بوده پشتیبانیشونم حرف نداره.
5 پسندیده

خب یه موردی که مارو جذب سون هاست کرد این انتقال سرویس ها از هاست قبلی بود، متاسفانه بخاطر کندی سرعت اینترنت ما همیشه این مشکل رو داشتیم که سایت رو میخوایم جابجا کنیم باید اذیت می شدیم، ولی خب سون هاست با گرفتن دسترسی هاست قبلی در کمترین زمان ممکن این انتقال رو انجام میده و حتی یادمه که یک بار آخره شب این کارو انجام داد حتی برای ما و این خیلی ارزشمند بود برای ما.
پشتیبانی هم فکر میکنم واقعا کییفیت خیلی بالایی داره، بهونه الکی نمیاره، توجیح الکی نمیکنه، این 2 مورد خیلی مهم هستش که در اکثر هاستینگ های کشور داره دیده میشه متاسفانه.
و در آخر یه انتقادی که وجود داره افت سرعت و کندی سرعت رو ما حس کردیم و این هم بخاطر این هست فکر میکنیم که سرور های سون هاست خیلی شلوغ شده دیگه و خب چون سرویس زیاد تهیه می کنیم میبینیم که سرور ها اکثرا یکی هستن برای همه سرویس هایی که می خریم به این دلیل حس کردیم که این اتفاق افتاده.
و در آخر باید بگم که این ها نظرات من به عنوان یکی از اعضای آژانس دیجیتال مارکتینگ راهِ دی اِم بود.
موفق باشید.

~ لینک حذف شد ~

1 پسندیده

با تشکر از نظر شما

اول از همه معیار اینکه چون شما تو بازه زمانی چند سرویس خریداری کردید و همگی در یک سرور ساخته شده اند بدین معنا نیست که سرور ها شوغ هستند. سرور های سون هاست تماما پر قدرت ترین سخت افزار جهانی هستن که من این اطمینان رو به شما میدم که هیچ هاستینگی تو ایران حتی اونایی که بالای زنجیره هستن از چنین سخت افزار های استفاده نمی کنن.

معیار فول بودن سرور تعداد اکانت های میزبانی شده نیست بلکه میزان منابع موجود است. ما بر اساس منابع موجود و با در نظر گرفتن 30% منابع ذخیره شده سرور ها رو فول می کنیم.

همچنین وبسایت شما با این لود و کیفیت هست، پس احساستون به عنوان یکی از اعضای آژانس دیجیتال مارکتینگ جای کار داره. در ادامه در سون هاست همیشه با تخصص فنی و بالاترین سطح کیفی تمامی استاندارد های رعایت شده و با احساست و اگر و یا علی سرویس دهی نمی کنیم. بلکه تمامی موارد حساب شده و بر طبق اصول است.

6 پسندیده

چیزی که بنده گفتم صرفا یک انتقال بود که شما بخشی از این انتقاد رو با دلیل و مدرک جواب دادید و بخشی از این انتقاد رو با روی ناراحتی :slight_smile: نیازی به همچین برخوردی نبود دوست عزیز. همه هاستینگ ها مسائل و مشکلات به اندازه خودشون دارن ولی خب چقدر بهتره که همیشه با روی باز از انتقاد هایی که به سمتشون میشه استقبال کنن تا اینکه بخوان ناراحت بشن :+1:

جواب بنده کاملا تخصصی و با ارایه مدراک بود. همونطور که عرض کردم خدمتتون با احساسات بیزینس رو جلو نمی بریم. شما یه انتقاد کردید که پایه و اساس فنی نداشت و بنده هم اون رو اصلاح کردم.

2 روز پیش براتون ایمیل اومده که نظرتون رو تو این تاپیک ثبت کنید و پروژه خودتون رو معرفی کنید. قاعدتا ما برای ایجاد این تاپیک قصد ساخت پورتفولیو داریم. نظراتی که تو این تاپیک می بینید نظرات بی ریا دوستان و مشتریانیه که به ارزش کاری ما اضافه می کنه. اگه کسی بیاد و یه نظر راندوم بدون پایه و اساس ارایه بده در واقع پورتفولیو رو خراب می کنه. چون وقتی یکی می پرسه یه نمونه وبسایت بدین، ما این تاپیک رو به اشتراک میزاریم. همه کسایی که تو این تاپیک نظر گذاشتن بالا تا پایین مشتری هستن و برای گذاشتن نظر مثل شما خودشون ثبت نام کردن و تاپیک رو بروز کردن. کم و بیش توش انتقاد هم پیدا میشه که سعی شد مشکلات کاربران رفع بشه. ما از نظرات کاربران برای ارتقا و بهتر شدن استفاده می کنیم. اما به این معنا نیست که یکی بیاد رسما تهمت کم فروشی بزنه اونم بدون هیچ دلیل و مدرک فنی بعد هم که رودر رو شده اسمش رو بزاره انتقاد. این انتقاد نیست، توهین مستقیمه.

ما تو سیستم خودمون نقص رو راه نمیدیم و اگر هم نقصی وجود داشته باشه با اولین گزارش اون رو حل می کنیم پس بهتره ما رو به بقیه هاستینگاها متصل نکنید. شما انتقاد نکردید، شما تهمت زدید. این دو خیلی فرق می کنه. انتقاد یعنی خطا یا مشکلی رو که از سمت ما رخ داده مطرح بشه تا بتونیم بر اساس اون اطلاعات ارایه شده اون مشکل رو رفع کنیم. شما انتقادی نکردید، رسما میگید ما کم فروشی می کنیم. تعداد زیاد کاربر رو یه سرور مثل اینه که یه خونه 2 خوابه رو به 10 نفر اجاره بدی. لطفا قبلا از اینکه چیزی رو انتقاد کنید اول اساس پایه ای رو در نظر بگیرید. حرفی رو نزنید که فقط گفته باشید.

5 پسندیده

فرمایشات شما صحیح، انشاالله که همیشه در مسیر بهترین بودن بمانید و روز به روز قوی تر از قبل رو به جلو حرکت کنید.

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
پروژه ما به اسم بازی کی یه فروشگاه اینترنتی گیمینگ هست که خدمات و محصولات اورجینال گیمینگ را به تمامی ایران ارائه می دهد
آدرس وب سایت بازی کی بدین شکل است : www.bazikey.com
ممنون از سون هاست بابت خدمات فوقالعاده عالیش

2 پسندیده

وب سایت پلتفرم بوی platformboy.com یک وب سایت چندمنظوره برای فروش محصولات دیجیتال ، آموزشگاه آی تی ، نرم افزارهای کاربردی ، رسانه های آی تی ، برنامه نویسی و … می باشد .

3 پسندیده

سایت دوم ما روی سون هاست

pb6.ir

به زودی سایت سوم هم راه اندازی میکنیم

2 پسندیده

تب دی ال - دانلود خاص ترین مطالب

۷ آبان ۱۳۹۹ — تب دی ال ، وبلاگ و مجله اینترنتی با اطلاعات خاص در زمنیه تکنولوژی ، ارزهای دیجتال ، کسب درآمد اینترنی و غیره.
2 پسندیده

پروژه گلبری رو ران کردم با هدف گردآوری مجموعه ای از خدمات مربوط به جشن و مجالس.
دوستانی که قصد ازدواج دارن قدمشون رو چشم
اگر خدمات ارائه میدین منتظرتونیم

مجموعه گلبری رو به دوستانتون معرفی

4 پسندیده