پروژه ای که با محصولات سون هاست ساخته اید چیست؟

سایت سوم با هاست لینوکس ایران راه اندازی کردیم که به زودی
مطالب خوبی منتشر میکنیم

مگا نوین

ایراد نگیرید تازه بارگزاری کردیم :sweat_smile:

3 پسندیده

سلام، من سایت آکادمی خودم در زمینه آموزش دروس عمومی کنکور سراسری رو راه اندازی کردم. البته سایت هنوز کامل بارگذاری و آماده نشده که انشالله تا اخر هفته آماده میشه.

2 پسندیده

سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و همچنین تیم حرفه ای سون هاست :rose:

بنده یک سایت فروش آنلاین به خارج از کشور راه اندازی کردم باهدف کسب درآمد ارزی
با هزاران مشکل و دست انداز و تحریم و دردسر تا اینجای کارخوب پیش رفتم و امیدوارم در ادامه به اهدافم از این طریق دست پیدا کنم . اگر شما دوستان ایده یانظر و پیشنهادی دراین باره دارید ممنون میشم به آدرس وبسایت من مراجعه کنید .

2 پسندیده

من دو ماهه که می مالز رو به سون هاست تغییر دادم و خیلی راضی هستم تقریبا سرعت از 12 ثانیه به 5 ثانیه کاهش یافت
سایت می مالز حتما سر بزنید

6 پسندیده

سلام
حدودا 3 ماه میشه که خاص باش مارکت رو به سون هاست منتقل کردم. توی این مدت هم از خدماتی که دریافت کردم راضی بودم.
نمی تونم بگم سون هاست بهتره یا هاست های قبلی ام، چون خاص باش مارکت رو تقریبا یکسال قبل با هاست 3 هزار تومنی شروع کردم :rofl:
اما همون طور که سایتم رشد کردم، هاست و هاستینگ های بهتری هم انتخاب کردم.
خاص باش مارکت به عنوان مارکت پلیس در حوزه ی پوشاک ، کیف و کفش فعالیت می کنه.

5 پسندیده

سلام به همه دوستان
ما دوتا سایت روی هاست راه اندازی کردیم یکی وبسایت
RC SOFT
که برای فروشگاهمون هست و دیگری
GhanonDars.com
که محصولات ، مقالات و کتب حقوقی رو میفروشیم
خوشحال میشیم به ما سر بزنید.

و در ادامه هم ممنونم از 7 هاست که هم پشتیبانی و هم امکانات مناسبی رو روی سرور ها دارند.

4 پسندیده

با تشکر از اعضای سون هاست
مرجع تخصصی کنسول های بازی و آموزش کامپیوتر
hassi.ir

4 پسندیده

بازار کشاورزی آنلاین مزرعه کارآفرینی به نشانی mazraekarafarini.com؛ در تلاش است تا ضمن فراهم نمودن بستر فروش مستقیم اینترنتی برای تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان متعهد ملزومات تولید و کارآفرینی در کشاورزی این امکان را برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان فراهم آورد تا در یک بستر مطمئن و جامع، اطلاعات کسب نموده و محصولات مورد نیاز خود برای شروع یا رونق فعالیت را مشاهده، مقایسه و خرید نمایند.

خدمات‌دهندگان بخش کشاورزی (شرکتها و افراد ارائه کننده خدمات در حوزه کشاورزی) نیز می‌توانند در بخش ” شبکه خدمات‌دهندگان کشاورزی” در سایت مزرعه کارآفرینی به نشانی https://mazraekarafarini.com/nsp/ ، به معرفی خدمات خود بپردازند تا کشاورزان و سرمایه گذاران گرامی بتوانند در بستری مناسب امکان دسترسی به ایشان را داشته باشند.

4 پسندیده

سلام ما این سایت با نرم افزارش رو هاست های سون بارگذاری کردیم فعلا که مشکلی نداره و سرعت هم عالیه

بوشهرکالا

یه سایت دیگه هم داریم که فعلا نمیشه منتشر کرد

2 پسندیده

با سلام و خسته نباشید
شروع کار تیم ما با هاست های دیگه بود که اسم نمیبرن و هر روز دچار یک مشکلی بودیم. یا سرور ضعیف بود و گاها تا چند روز دسترسی به سایت قطع بود یا دانش فنی پشتیبانی پایین بود و محبور به هزینه اضافی بودیم.
ولی خوشبختانه از یکسال پیش که با سون هاست آشنا شدیم بدون مشکل داریم ادامه میدیم و بیش از 10 سایت مشتریهامون نیز در سون هاست میزبانی میشوند.
وب سایت تیم ما https://webmethod.ir

کسی که داری این پیامو میخونی :heart: پیشنهاد میکنم اگه هنوز برای انتخاب هاست تصمیم نگرفتی ، بهتره سون هاست رو انتخاب کنی به چند دلیل:
1- پلن های مختلف و مناسب هر وب سایتی
2- پشتیبانی عالی ، سریع و با تجربه و دلسوز
3- سرورهای پر سرعت و بهینه
4- قیمت مناسب سرویس ها و ارائه تخفیف های متنوع

ممنون از تیم عالی و با تجربه سون هاست

3 پسندیده

من بعد از استفاده از چند هاست مختلف یکی از پروژه های مهم رو به سون هاست انتقال دادم. از سرویس های آلمان برخلاف ایران بسیار راضی هستم. همچنین یک هاست دانلود هم از سون هاست دارم.
وب سایت: آکادمی لرناز
آموزش های ارزان برای دانشجویان

3 پسندیده

سلام
ما هم اومدیم رو سون هاست…
انتقال سایت در کمترین زمان ممکن انجام شد… پشتیبانی هم عالی و سریع پاسخ داده میشه.
و سایت ما ایران جی اس ام هم مربوط به فروش قطعات موبایل مثل باتری و تاچ ال سی دی و ابزار تعمیرات موبایل هست…
ممنون از تیم خوب سون هاست

3 پسندیده

کوپرینت: مرکز تخصصی کپی و پرینت آنلاین

پرینت رنگی تنها 550 تومان تک رو و 625 تومان پشت و رو
پرینت سیاه سفید از 450 تومان الی 250 تومان

پرینت 24 ساعته کتاب‌ها، جزوات و فایل‌های شما:

• 18 درصد نرخ اتحادیه با کیفیتی تضمینی
  • کسب درآمد با 9 درصد نرخ کمیسیون همکاری با ما
  • 2 درصد کش بک و گرفتن امتیاز با هر خرید

ارسال رایگان به سراسر کشور

3 پسندیده

و این هم پروژه جدید ما
صبر کردیم که بهتر بشه و بعد منتشرش کنیم.

3 پسندیده

سایت داستان نویس نوجوان به شما قابلیت های بسیار زیادی در رابطه با داستان و داستان نویسی می دهد تا شما در داستان نویسی حرفه ای شوید.

4 پسندیده

سلام دوستان پروژه ای که ما با سون هاست درست کردیم آنیسل هست :blush:
http://aniseell.com/

3 پسندیده

سلام رفقا من از خدمات سون هاست خیلی راضیم مخصوصا پشتیبانی عالیشون که حرف نداره من هاست لینوکس داشتم قصد دارم تو این هفته هاست وردپرس بخرم .
سایت من آی لاجیک پرو آموزش تخصصی برنامه لاجیک پرو که ۷ سال تو ایران دارم آموزش آهنگسازی و تنظیم میدم و خداروشکر با این وبسایت و هاست خوب دارم کارمو به صورت آنلاین و بهتر جلو میبرم

3 پسندیده

موفق باشید سبهان جان

3 پسندیده

خرید هاست وب سایت با پشتیبانی عالی سون هاست برای رزرواسیون مجموعه بومگردی لوکس یارا :sunglasses:

https://yarahome.ir/

3 پسندیده

تا به حال یکبار از سون هاست استفاده کردم تا الان راضی بودم بیشتر سرعت برام مطرح بود که در مقایسه با شرکتهای دیگه تجربه به نسبت بهتری داشتم.
سایت آموزش و بررسی و تحلیل ارزهای دیجیتال آلفا

2 پسندیده