www.e-anatomy.ir
سلام
من دانشجوی تکنولوژی جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم. درس آناتومی یه درس بسیار مهم و در عین حال بسیار سخت هستش که برای تمامی دانشجوهای علوم پزشکی تدریس میشه. متاسفانه در سطح وب هیچ سایتی به صورت حرفه ای و تخصصی روی این علم پایه ای و مهم کار نکرده و دانشجو ها هیچ منبعی ندارن. سایت هایی هستن که مقالاتی در مورد آناتومی گذاشتن ولی همه شون یا ترجمه های ضعیفی هستند یا اینکه مطالبشون عامیانه ست و به درد افراد حرفه ای، دانشجوهای علوم پزشکی و شاغلین بهداشت و درمان نمیخوره. برای همین با کمک دوستام سعی کردیم یه منبع آنلاین و فارسی بسازیم تا دانشجو هایی که به اساتید مجرب دسترسی ندارن و یا زبان انگلیسی شون در حدی نیست که بتونن از منابع انگلیسی بخونن، بتونن با مراجعه به سایت ما به مقالات کاملا علمی و در عین حال خلاصه و بدون مطالب اضافی دسترسی داشته باشند و با مشاهده ی تصاویر با کیفیت و مطالعه ی کاربرد بالینی مطالب ارائه شده، آناتومی رو به بهترین شکل یاد بگیرن. گواه ارزشمند بودن مطالب مون هم اینه که در بسیاری از موضوعاتی که در موردشون در سایت مقاله گذاشتیم، در نتایج جستجو جز 5 نتیجه ی برتر هستیم و حتی بعضا از سایت هایی مثله ویکیپدیا هم بالاتر ایستادیم. در این مسیر هم امیدواریم همچنان سون هاست با سرویس ها و خدمات عالیش کنارمون باشه تا بتونیم راه مون رو ادامه بدیم.
درود بر شما
قبل از هر چیز متصل شدن اینترنت سراسری رو به همه تبریک میگم ، خدا باعث بانی قطع شدنا رو لعنت کنه
سایت ما وان دا هستش ، کوتاه کننده لینک با قابلیت کسب درآمد ، با بسیاری از سایتهای دانلود همکاری داریم از وقتی که پروژه رو شروع کردیم تا الان که رنک 2500 الکسا هستیم هیچ مشکلی بابت هاست نداشتیم سرعت و امکانات عالی بوده انشالا این روال ادامه داشته باشه
آدرس : https://1da.ir
خلاصه امکانات :
بالاترين نرخ کسب درآمد در بين سايتهاي مشابه 30 تومان براي هر نمايش
ماندگاري دائم لينکها
10 درصد پاداش زيرمجموعه گيري (10% درآمد زيرمجموعه شما به شما تعلق ميگيره)
سرعت بالاي کوتاه کرده لينک و مشاهده لينکها
بروزترين و کارآمد ترين سايت کوتاه کننده لينک
قابل استفاده در تلگرام و ساير شبکه هاي اجتماعي
و …
درود بر همه دوستان همراه و تیم عالی سون هاست
من در سون هاست وبسایت آموزشی خودم رو راه انداختم از خدمات سون هاست راضی هستم بخصوص در زمانی که اینترنت ایران حدود 12 روز رفته بود رو هوا
باید ماند و تلاش کرد
موفق تر باشید
وبسایت من Maqsoudi.com
با سلام به همه دوستان عزیز
سایتی گلچین آگهی یک سایت ثبت تبلیغات و نیازمندی است که جهت درج آگهی ، خدمات و نیازمندی کلیه اشخاص با cms جوملا ، باز طراحی و راه اندازی شده است.
از عملکرد سایت وزین سون هاست رضایت کامل دارم . با توجه به نیاز کاری ، تجربه کار با حداقل 4 شرکت دیگر ارائه دهنده هاست را دارم ، ولی شرکت سون هاست تا این لحظه از همشون یه سر و گردن سر تره درج آگهی گلچین
درود
من شروع کارم با سون هاست بود. برای پیدا کردن هاست خوب خیلی سراسر وب رو جستجو کردم تا در نهایت سون هاست رو نسبت به دیگر موارد موجود انتخاب کردم از لحاظ کیفیت عالی هست تا به امروز که استفاده میکنم حدود 3 ماه شده هیچ مشکلی نداشتم کندی افت سرعت قطعی اصلا وجود نداشته.
وبسایت من یک وبسایت فروشگاهی و همکاری در فروش است که به فروش فایل و… میپردازد https://dworld.ir
وبسایتی که من ایجاد کردم در حوزه سلامت و لایف استایل خصوصا مختص به دهه هفتادی هاست.
روی قالب با یک نفر دیگه کار کردیم که بسیار سبک باشه هرچند که با بیشتر شدن محتوا، قطعا تغییرات دیگری رو هم اضافه می کنیم.
حالا هم اگر زمان برای کارهای دیگه اجازه بده، با دوست دیگری مشغول طراحی محتوای هدفمند هستیم.
سلام دوستان عزیز
من چندین سال هست که در زمینه طراحی سایت و سئو کار میکنم و تاکنون با بیش از 50 هاستینگ کارکردم هرکدوم نقصی داشتن اما چیزهایی که از سون هاست دیدم رو هیچوقت فراموش نکردم و نمیکنم
پشتیبانی عالی در شب روز تعطیلی قطعی اینترنت
تیم دلسوز و پیگیر که برای جیبتون چشم ندوختن
در کل قیمت و پشتیبانی عالیه
اینم سایت ما هست و می تونید کیفیت هاست رو ببینید رودرواسی (فروش کاندوم ژل اسپری تاخیری)
آقای اعتمادی سلام
من هم با نظر شما در مورد سون هاست موافقم. از همه بیشتر سرویس تیکت این مجموعه رو تایید می کنم
اما علت اینکه به شما پیام دادم، در خصوص کاری بود که در شهر یزد -شهری که من به شکل دیگری آشنا شدم- راه اندازی کرده اید.
خوشحالم که چنین فروشگاهی در این شهر به شکل اینترنتی برقرار شده.
سال 1389 که من به همراه چند تن از دوستان دیگر این کار را شروع کردیم، سنگ زیادی روبرویمان انداختند و در نهایت به دلیل خستگی و کارهای دیگری که پیش آمد، این پروژه را رها کردیم. پروژۀ ما بسیار فراتر از فروشگاه اینترنتی بود.
با اینحال، امیدوارم موفق باشید در کارتان.
در راستای اعتلای علم و دانش و سواد بهداشتی و جنسی مردمان خوب ایران علی الخصوص یزد عزیز، کمکی اگر خواستید من حتما در خدمتم؛ چه توسط خودم و چه دوستان نازنینی که در این شهر دارم.
چندان از هاستاش راضی نیستم سرعت متوسطی دارن و امکانات محدود ولی نسبت به قیمتش خیلی بد نیست، از نقاط قوت سون هاست اینه که پشتیبانی شون سریع پاسخ میده https://www.nightkala.ir
با سلام
سایت من www.minejobs.co
سایت کاریابی هست که در حوزه تخصصی معدن و زمین شناسی فعالیت میکنه.
بعد انتقال به سون هاست سرعت بیشتری رو تجربه کردم که تاثیر مثبتی گذاشته رو تجربه کاربرها
سلام و خسته نباشید به تمامی کارکنان سون هاست
واقعا سرعت و پشتیبانیتون عالیه . من خیلی جاها رو امتحان کردمو آخرش رسیدم به سون هاست . واقعا حرف ندارید https://www.torkmusic.ir/