منم ریپورت زدم انشالله که اوکی کنن
برنامه ریزی های زیادی رو برای کارمون با زایا کردیم…
بنظرم منم پیگیری رسمی از زایا تاثیر بیشتری داره
سلام
یه چک بفرمائید چرا این لینک کوتاه نمیشه؟ (خطای لینک نامعتبر)
www.saymandigital.com/product/xiaomi-mi-in-ear-headphones-basic
لطفا از صفحه تماس با ما زایا استفاده کنید.
عالی… به امید سرویس های بیشتر
سلام @arta جان خوبی
من کلود رو اوکی کردم دامنه رو زدم ای رکورد زایا رو هم با @ زدم
ولی الان تو زایا دامنه رو میزنم اررور میده
جسارتا پشتیبانی رو از خود وب سایت زایا بگیرید، ما اینجا پشتیبانی نمیدیم.
تیکت ابر نارنجی رو بردارید تا خاکستری شه. اینطوری زایا می تونه ببینه دامنه شما وصله، در این حالت آی پی کلودفلر رو می بینه نه سرور زایا رو
اونی که میخواست قالبشو بسازه وگرنه من میخواستم درست کنم خیلی گرون گفت و بعد گفت رقیب زیاد داری نمیگیره و … پشیمونمون کرد
چرا زایا https نیست؟
سلام @11153 عزیز،
خوش اومدی به انجمن سون هاست.
وجود SSL در لینک های کوتاه شده توسط زایا دارای اهمیت نیست.
این لینک ها ریدایرکت میشن به لینک مقصد، بنابراین وجود https در ابتدای لینک های کوتاه تفاوتی ایجاد نمیکنه.
برای امنیت سایتتون میگم
سلام امکان ثبت نام تو زایا برداشته شده؟
سلام ،خیر هیچ مشکلی نیست از لین لینک ثبت نام کنید ، همین الان هم تست کردم همه چیز نرمال هست
سلام
من هاست و… ندارم
فقط دامنه دارم و می خوام یه زایا وصل کنم ، چجوری میشه وصل کرد و dns رو چی بزارم؟
سلام دامنه رو روی کلود فلر ادد کنید تا بتونید مدیریت بخش دی ان اس رو مثل یک هاست داشته باشید ، یا هر سرویس CDN دیگه حتی ابر آروان ، اونوقت میتونید بدون نیاز به هاست دامنه رو متصل کنید
نفهمیدم میشه ۰تا۱۰۰ بگید ممنون
وارد سایت کلودفلر بشید و ثبت نام رو انجام بدید ، دامنه تون رو اضافه کنید ، نیم سرورهایی که بهتون میده رو دامنه ست کنید ، حالا دامنه ملی هست داخل ایرنیک ، بین الملل هم هست داخل پنل کاربری سون هاستتون یا هر جایی که هست ، بعد از ست شدن که دامنه ملی 24 ساعت و بین الملل زیر نیم ساعت زمان میبره داخل کلودفلر مطابق تصویری که انتهای مطلب پیوست میکنم بخش مدیریت دی ان اس مثل Zone Editor سی پنل در اختیارتون قرار میگیره ، اونوقت طبق دانشنامه زایا دامنه رو اضافه کنید.
سلام ممنون با ابر آروان چجوریه؟
سلام
از طریق این آموزش اقدام کنید:
سلام وقت بخیر
ببخشید دو روزه سایت در دسترس نیست و برای ساخت لینک کوتاه با کمک افزونه خطای لینک تکراری می دهد آیا مشکلی رخ داده است؟