با سلام و وقت بخیر،
دوستان من یه هاست دانلود خریدم تا برای اپلود محصولات دانلودیم استفاده کنم متاسفانه با گذشت 5 روز از خرید این هاست هنوز موفق به استفاده از هاست دانلودم نشدم
از طریق افزونه upload ftp سعی کردم هاست رو به رودپرس متصل کنم اما متاسفانه با عدم سازرگاری مواجه شدم و وقتی عکس را از طریق رسانه در پیشخوان وردپرس اپلود میکنم نمایش نمیده.
لطفا راهنمایی کنید چگونه و بدون افزونه هاست دانلود را به وردپرس متصل کنم خدایش خسته شدم
Hosein
(حسین)
جون 21, 2019, 3:37ب.ظ
2
سلام خدمت شما
از آموزش زیر برای اتصال هاست دانلود به وردپرس استفاده نمایید
سلام خدمت شما
پلاگین wp ftp media library را دانلود و نصب نمایید
حالا به قسمت افزونه ها / ویرایشگر بروید پلاگین wp ftp media library را از کشویی انتخاب کنید , در این صفحه به دنبال کد زیر بگردید
$settings = array(
'host' => 'ip or hostname', // * the ftp-server hostname
'user' => 'username', // * ftp-user
'pass' => 'password', // * ftp-password
'cdn' => 'cdn.example.com', // * This have to be a pointed domain o…
4 پسندیده
reza230
(رضا)
جون 23, 2019, 11:02ق.ظ
3
درود
از دو آموزش زیر استفاده نمایید
سلام
من میخوام محتوای ساب دامنه سایتم از یک هاست دیگه نمایش داده بشه مثلا یک هاست دانلود دارم میخوام وصلش کنم به هاست اصلی و بعضی از محتواها رو از هاست دانلودم نمایش بدم یا انجمن سایتم رو داخل هاست دیگه ای نصب کنم و با ساب دامنه سایت اصلی اونو نمایش بدم چجوری با Zone Editor سی پنل این کار رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
سلام
من میخوام هاست دانلودم رو به وردپرس وصل کنم و فایل های رسانه ای سایتم رو از هاست دانلود پردازش کنم که منابع هاست اصلی کمتر مصرف بشه و فشار کمتری روی هاست اصلی بیاد باید چکار کنم
اینم بگید که چجوری میتونم فایل های قدیمی که از قبل روی هاست اصلی آپلود کردم رو هم منتقل کنم به هاست دانلود و تمام فایل های رسانه ای سایتم از هاست دانلود پردازش بشه
شاد و موفق باشید
2 پسندیده