بنده قصد دارم مقالات سایت A را (با کلیه تصاویر متن و لینکها و فیلمها) به سایت B انتقال دهم. حجم این مقالات و ضمائم حدود 3 گیگابایت هست. با روشهای مرسوم نظیر Export و Import انتقال بیش از 1000 مقاله میسر نیست و تعداد اندک مقالات انتقال یافته هم ناقص (بدون تصویر شاخص و تصاویر متن و…) ترنسفر شدند.
لازم به ذکر است قصد دارم پس از تکمیل انتقال، دامنه A را به دامنه B ریدایرکت کنم. خواهشمندم دوستان تجربه خود را مطرح فرمایند. با تشکر
سلام دکتر جان. ممنون. در صورت امکان، مورد سئو را نادیده گرفته و به تکنیک انتقال این حجم از دیتا(بلاگ 3 گیگابایتی) از سایت a به سایت b بپردازید. بفرمایید آیا با وجود میزبانی هر دوسایت مورد نظر روی یک هاست، امکان انتقال و اصلاحات از طریق دیتابیس ها یا روش ساده تر دیگر میسر است؟
فرض ما این است که مطالب بلاگ سایت a اصلاً سئوی قابل توجهی ندارند که نگران از دست رفتن آن باشیم!
سلام. راه حلی برای مشکلتون پیدا کردید؟ من نوشته ها و برگه های سایت a رو انتقال دادم به b (با درونریز خود وردپرس) ولی تصاویر شاخصش منتقل نشد. عکسها به رسانه اضافه شده ولی نوشته ها تصویر شاخص ندارن!!
باسلام و عرض ادب
این مطلب، یکی از نقطه ضعف های حل نشده وردپرس مخصوصا برای تلفیق دوسایت با تعداد مقالات بالاست. همیشه بخشی از انتقال ها ناقص انجام میشوند و شما به ناچار باید به صورت دستی و یکی یکی نسبت به افزودن مجدد تصاویر شاخص مقالات اقدام کنید. در مورد تجربه بنده(حدود 1000 مقاله و 5000 تصویر) وردپرس به کما رفته و تنها 1 درصد مقالات با موفقیت جابجا شدند! یعنی از 5000 عکس بلاگ، فقط 30 عدد به کتابخانه سایت مقابل رسیدند! هر دو سایت هم روی سرورهای سون هاست و ظاهرا از قدرت خوبی برای پردازش برخوردار بودند.
فقط انتقال محصولات ووکامرس با تمام تصاویر و ضمائم تقریباً به صورت صد در صدی ممکن شد که نشان از قوت این افزونه در تهیه خروجی سالم است.
توسعه دهنده گانی که به php مسلطند و انتقال از طریق دیتابیس را میدانند هم تا این لحظه مطلبی منتشر نکردند! یا منوط به دریافت هزینه میکنند.