آموزش برطرف کردن ارور 500 در وردپرس


ارور 500 یکی از ارورهایی هست ک خیلی وقت ها روی اعصاب همه ما راه رفته و آزارمون داده ، من ک ازش خوشم نمیاد ، این ارور چند تا دلیل میتونه داشته باشه که میخوام قدم ب قدم انجام بدیم تا مشکل حل بشه،
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

مشکل اول فایل htaccess.
خیلی وقتا با انگولک هایی ک لطف میکنیم انجام میدیم (مخصوصا نصب و حذف و تست الکی افزونه) این مشکل پیش میاد ، وارد سی پنل بشید و داخل فایل منیجر پوشه public_html بشید و فایل htaccess. رو ک بصورت پیش فرض مخفی هست رو پیدا کنید ، میتونید از تنظیمات فایل منیجر بزنید تا نمیاش فایل های مخفی انجام بشه ، حالا فایل htaccess. رو تغییر نام بدید و انتهاش یه عدد اضافه کنید htaccess7 که از ساختار اصلی خارج بشه فقط ، حالا سایت رو چک کنید ببینید اگر مشکل رفع شده بود باید به htaccess. برگردید و محتوای داخلش رو بخش ب بخش بررسی کنید تا ببینید مشکل از کدوم قسمته
عیب یابی این فایل هم خیلی ساده اس ، هر بخشی که توسط یک افزونه اضافه شده باشه از یک شروع و پایان برخوردار هست و با استارت و اند که در کنار نام افزونه مذکور و یا مخفف اسم افزونه نوشته شده قابل تشخیص خواهد بود و تنها بخشی ک مربوط به وردپرس هست رو به هیچ وجه دستکاری نکنید.
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

مشکل دوم سطح دسترسی فولدرها
یکی دیگر از عوامل این ارور 500 همینه ، وارد فایل منیجر بشید و سطح دسترسی ها رو برای فایل ها 644 و برای پوشه ها 755 و برای htaccess. روی 444 قرار بدید حالا بعد از تغییر permissions اگر مشکل حل شده بود ک چ بهتر اگر نشده بود میریم برای گزینه بعدی
… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

مشکل بعدی محدودیت حافظه PHP
خوب این محدودیت بعضی وقتا خوبه و لازم اما بعضی وقتا اصلا خوشایند نیست ، برای رفع این مشکل وارد فایل منیجر ، پوشه پابلیک بشید و فایل WP-Config رو پیدا کنید و گد زیر رو اضافه کنید و تامام

define('WP_MEMORY_LIMIT', '512M');

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

در حالت های عادی با این کارها مشکل باید حل بشه ، اما اگر مشکل ادامه داشت ، باید ابتدا کلیه افزونه ها از داخل فایل منیجر غیرفعال بشه و اون هم با تغییر نام پوشه پلاگین ، بازهم اگر مشکل پا برجا بود پوشه قالب فعال رو اسمشو عوض کنید دیگه این یکی درست میشه ، اصن راه نداره درست نشه جان همه تون
مرسی خوندید خسته شدید

7 Likes

90 درصد مشکل 500 من تا حالا از فایل htaccess بوده :neutral_face:

6 Likes

زمانی که ارور 500 دریافت می کنید اولین کاری که باید انجام دهید این است که ابتدا محل وقوع خطا را ببنید کجاست سپس در همان رفته و فایل error_log را بررسی کنید در آخرین خط مشکل نوشته شده که با بررسی خطای دریافتی می توانید مشکل را شناسایی کرده و حل نمایید ، 95 درصد مواقع مشکلات حل می شود 5 درصد باقی مانده باید توسط یک توسعه دهنده بررسی شود که بسیار نادر است

4 Likes

آفرین اما اینکه مشکل تو کجا نوشته شده موضوع استارت تاپیک نبود موضوع روش حلش بود چون ساده اس عیب یابیش اما بحث حلشه ، 95 درصد که خوب تجربه گفته مورد 1 فایل htaccess هست خوب و باقی 5 درصد هم نیاز به توسعه دهنده فکر نمیکنم داشته باشه مخصوصا توی وردپرس ، توسعه دهنده شاید 1 در هزار نیاز بشه اونم اگر تشخیص این بشه افزونه خاصی بخاطر عدم همخوانی باعث ارور شده

4 Likes

سلام پوشه htaccess من شکل پوشه نیست اگه میشد عکسشو بفرستم خوب بود ومثل فایل های وورد یا PDF شده چرا؟؟؟؟؟

1 Like

سلام ، مصطفی جان htaccess یک فایل هست فولدر نیست ، باید راست کلیک و ادیت رو بزنید تا برید برای ویرایشش

2 Likes

مرسی ندا جان.اما برای ارور 500 راه حل هایی ک دادین عالیه و جوابی ک به ارش دادین خیلی حرفه ای بود چون این ارور ممکنه از افزونه هم باشه.

سلام
من همه کارارو کردم فقط با تغییر نام گلاگین درست میشه
بعد دوباره پلاگینو به اسم قبلی برگردوندم و دونه دونه افزونه های داخلشو اسمشو عوض کردم که متوجه بشم از کدوم افزونس ایرادش
ولی با تغییر نام هیچ کدوم از افزونه ها سایت به حالت عادی برنگشت
و اینکه این غیر از htaccess فایلم بهم اضاقه شده .htaccess.200512021107.orig نمیدونم قبلا بوده من ندیدم یا ایراد از اینه

1 Like

مشکل از افزونه ssl بود
تا فعال میشه ارور 500 میزنه

2 Likes