سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم من میخواستم یه قالب جداگانه نصب کنم توی یه آدرس از سایتم مثلا https://saveweb.ir/shop
برای این باید چیکار کنم؟
روش خاصی یا راه حلی داره؟
سلام دوست عزیز،
منظورتان ساب فولدر است وارد محیط cpanel خود شوید در پوشه public-html یک پوشه به نام مثلا shop ایجاد کنید و یک وردپرس جدا در آن پوشه نصب و راه اندازی کنید در نظر داشته باشید که لینکی همانند لینک پوشه شما به عنوان مثال (yourdomain.com/shop
) در صفحات یا … نداشته باشید که دچار اختلال چند لینکی نشوید.
سلام
این افزونرو بررسی کنید:
دوست عزیز، در نظر داشته باشید که نصب وردپرس مجزا در ساب فولدر یعنی ایجاد سایتی جدید.
این به معنی درگیری منابع شما برای 2وردپرس هست، از طرفی به دلیل اینکه دو وردپرس دارید، کاربران شما، در این 2وردپرس متفاوت هستند، یعنی در یکی لاگین هستند و در دیگری به دلیل عدم ثبت نام، صرفا بازدید کننده و این به دلیل عدم اتصال دیتابیس های سایت شماس.
پیشنهاده من به شما یا استفاده از پلاگین بالاست و یا راه اندازه وردپرس شبکه ای.
اگر هیچ کدام از راه های بالا را انتخاب نکردید و مایل به ایجاد وردپرس مجزا شدید، پیشنهاده من به شما نصب وردپرس در ساب دامین هست نه ساب فولدر.
به دلیل اینکه هر چیزی که بعد از آدرس سایت شما میاد، جزیی از سایت شماست.
با ایجاد سایت بر روی ساب دامنه، کنترل و مانیتورینگ بهتری بر روی سایت نصبی خواهید داشت.
یه سوال
اگه توی ساب فولدر بسازم و یا توی ساب دامنه روی سئو تاثیر کدامیک بیشتر است؟
یعنی اگه saveweb.ir/shop باشه برای سئو بهتر هست یا shop.saveweb.ir
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوست من شما زمانی که ساب فولدر ایجاد میکنید بر روی سئو سایت اصلیتون تاثیر میزاره.زمانی که ساب دامنه ایجاد کنید گوگل ساب دامنه شما رو مثل یک سایت کاملا مجزا میبینه و بهش رتبه ای جداگانه میده و روی سایت اصلی تاثیری نداره
در اینکه ایجاد سایت در ساب دامنه به معنی ایجاد سایت جدیدی هست شکی نیست.
زمانیکه سایت رو در ساب دامنه ایجاد میکنید نیاز دارید که سایت رو در سرچ کنسول به عنوان Property جدید اضافه کنید، اما این امر برای سایت در ساب دایرکتوری (ساب فولدر) نیازی نیست چون همونطور که گفتم هر آدرسی که بعد از دامنه شما مثل domain.com/url
بیاد، جزیی از سایت شماست.
اما از نظر سئو تفاوتی وجود نداره جز زمان، به دلیل اینکه با ایجاد Property جدید به عنوان ساب دامنه، گوگل نیاز به زمان بیشتری برای Index کردن محتوای سایت شما داره، نسبت به سایتی که قبلا در سرچ کنسول اضافه شده و بارهای بار توسط ربات های گوگل Crawl شده.
این رو توجه داشته باشید که چه سایت جدید در ساب دایرکتوری باشه، چه ساب دامنه، تفاوتی در بهبود رنک دامنه شما نمیکنه، چون هردو دارای دامنه واحد هستند.
پیشنهاد میکنم این ویدیو که از کانال Google Webmasters منتشر شده رو ببینید: