سلام
برای سایت فروشگاهی ووکامرس آیا الان وقتشه نسخه amp رو راه اندازی کنیم؟
بزرگترین مشکل amp سبد خرید هست که معمولا کار نمیکنه اما این مشکل هم به تازگی حل شده فقط یه مقدار سفارشی سازی و فارسی سازی نیاز داره
من به صورت آزمایشی توی این سایت که واسه شن بازی م هست و جنبه آزمایشگاهی رو برام داره اجرا کردم **[پیراهن کتان آبی](https://pirahanco.ir/shop/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%81%DB%8C%D8%AA-c403/amp/)**
ممنون میشم اگه نظر خودتون رو بگید و همچنین اگه کسی بتونه تغییرات گفته شده رو انجام بده هزینه اش رو اعلام کنه
سلام ، amp بدون شک میتونه نقطه مثبتی باشه برای یک وبسایت اما وقتی پای فروشگاه میاد وسط میتونه مشکلات زیادی رو همراه داشته باشه ، بیشتر برای وبلاگ و سایت های خبری مناسب هست تا یک فروشگاه اینترنتی ، بنابر این به نظر من اگر میخواید فروشگاهتون مشکل نخوره استفاده نکنید!
سلام ، چک کنید اگر مشکلی برای باکس دانلودتون پیش نمیاد بد نیست ، ولی در نظر بگیرید در حالت امپ مواردی مثل پلیر آنلاین احتمال زیادی دارن ک از کار بیفته ، تمام این موارد رو در نظر بگیرید ، اما چون برای سایت موزیک ورودی موبایل بالایی هست میتونه عالی باشه