آیکن های المنتور مربع هستند

من ابتدا سعی کردم فونت آسم 6 پرو رو بصورت کاستو وارد کنم تو المنتور
وارد که کردم کلا سرور سون هاست منو بلاک کرد و نمیذاشت و ارور میداد

از ارور ها که برا دادن دیدم درست پوشه کاستوم آیکن هست و پاکشون کردم بهتر شد

حالا یبار دیگه به صورت وب فونت بارگزاری کردم همون لحظه بازم منو بست نمیدونم چرا !! چندتا svg چه مشکل امنیتی داره ؟ یا اینکه چون بالای 2 هزارتا بود این طور شد ؟ ظاهرا تو پیشخوان وردپرس که نشون میداد بدون معتلی ( ولی توی کتابخونه ایکن المنتور کلا هیچی نشون نمیداد )

حالا من بیخیال ادد کردن آیکن شدم

مساله اینجاست الان کل آیکن های پیشفرض المنتور بصورت مربع نمایش داده میشه و اینطوری خب بدون استفاده شده

این مشکلو چطور حل کنم ؟

(اینم بگم : گزینه فراخونی فونت اسم 4 تو تنظیمات پیشرفته المنتور فعاله و توی نمایش توی سایت بعد اینسرد مشکلی نداره مشکل توی کتابخونشه که میخای انتخاب کنی همشون مربع نمایش داده میشن )

سلام
نسخه 5 پرو بالای 7000 تا هستند فکرنکنم نسخه 6 تعدادش 2000 تا باشه((بالاتره))

اگر از افزونه کش یا cdn استفاده می کنین یکبار کش رو خالی کنین
یا اینکه کش مرورگر خودتون رو هم پاک کنین ببینید درست میشه؟

فقط فونت ها رو وارد کنین

یکسری آیکن های svg هستند اونها رو حذف کنین((اونها تعداد رو میبرن بالا))

یا از cdn فونت استفاده کنین

دونه دونه زدم مثلا سالید 2228 تا بود یکجا که نزدم با همین یدونه اینطور شد نمیدونم چرا

درحال طراحی هم نه cdn فعاله نه افزونه کش - هم کشمو پاک کردم هم یبار از قسمت incognito بررسی کردم

تنها حدسی که میزنم سرور 7 هاست فکر کنم از مکس cdn استفاده میکنه توی ارور دیدم - فکر کنم اون بلاک کرده !!

و جالب اینجاست توی safe mode نمایش میده

حالا مشکل از چیه چون من قبل و بعد این مشکل فقط یه افزونه نصب کرده بودم که اونم غیرفعال کردم مشکل حل نشد

حل شد — مشکل = تداخل با wp shamsi :expressionless: حالا خوبه من اینو نصب کردم بخاطر تداخل نداشتنش !

بهشون اطلاع دادم رفع کردن تو اپدیت جدید

1 پسندیده

سلام

این مشکل رو حل کردند:

## Changelog

#### 2.1.4

در این نسخه 1 باگ رفع شده است :

* رفع باگ: رفع عدم نمایش صحیح آیکون ها در المنتور

آپدیت کنید.

4 پسندیده