اتصال هاست اصلی به هاست دانلود

سلام دوستان
من میخواستم هاست اصلی سایتم رو به هاست دانلود با استفاده از افزونه hacklog remote attachment وصل کنم تا فایل های آپلود شده در هاست دانلود ذخیره بشن
توی اکثر سایت ها نوشته بودن انجام این کار پیشنهاد نمیشه
و کامنت های بعضی کاربران هم در سایت ها نوشته بودن که انجام این کار پیشنهاد نمیشه
اما خوب اکثر سایت های معروف مانند ژاکت ، راستچین ، استورینا ، میهن وردپرس و … از این کار استفاده کردن
من تو گروه های تلگرامی وردپرسی هم پرسیدم که بعضا گفتن پیشنهاد نمیشه و بعضا گفتن انجام دادن
من راستیتش خواستم از شما که حرفه ای هستید بپرسم ، چون حتما تجربه ی بالایی دارید و بهتر میتونید منو راهنمایی کنید
یا راهی هست که به غیر از این افزونه بشه هاست اصلی رو به هاست دانلود وصل کرد؟

1 پسندیده

سلام حسین عزیز ، ببینید چرا پیشنهاد نمیشه ؟ چون وردپرس دم به دقیقه آپدیت میده و فقط کافیه توی یکی از این آپدیت ها افزونه شما کار نکنه یا اینکه افزونه شما آپدیت نشه دیگه و با وردپرس های جدید کار نکنه!! آخ آخ ، فکرشو کردید ؟ چ اتفاقی میتونه توی این قسمت براتون بیفته ؟ بهترین کار استفاده از افزونه Upload to FTP هست که سایت های نام برده اکثرا ازش استفاده میکنن ولی چیزی ک من از جدیدترین متود اطلاع دارم طبق صحبتی ک چند روز پیش با یکی از مدیران سایت های نامبرده داشتم میگفت به نویسنده هاشون میگن ک عکس هارو با اف تی پی آپلود کنن! تازه به من میگفت شماها چرا اینکارو نمیکنید که منم گفتم ما مشکل منابع نداریم خداروشکر ! ولی جدا از این حرفا اگر شما هم مشکل منابع ندارید این حرکت رو نکنید بهتره اگر هم واجبه با روشی ک گفتم بهتره.

4 پسندیده

سلاممدیر جان
وقتت بخیر
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
افزونه Upload to FTP که چندین ساله اپدیت نمیشه و من شنیدم فقط و فقط عکس ها رو در هاست دانلود اپلود میکنه
من میخواهم هم فایل های ووکامرس و هم عکاس و فیلم ها رو اپلود کنه که دیگه با خیالت راحت هاست اصلیم پر نشه
میدونم از این مشکلی که میگید با خبرم ولی خوب شما خودتونهاستینگید و مشکل منابع ندارید چون چیز زیادی اپلود نمیکنید اما من سایتم خرید و فروش پروژست و مقالست و حجم فایل ها بالای 50 مگابیت هست
نمیدونم چیکار کنم

3 پسندیده

در ضمن در یکی از گروه های تلگرامی یک نفر بهم گفت اونها هاست دانلود نیستند بلکه cdn هستند
cdn یعنی چی؟ کسی هست راهنمایی کنه؟
یعنی ژاکت و راستچین از سرور های مجازی و اختصاصی استفاده میکنند؟

2 پسندیده

حالا یک سوالی ک دارم چرا فایل هارو خودتون بصورت دستی بجای آپلود داخل سایت آپلود توی هاست دانلود یا سرور جداگونه انجام نمیدید ؟ اینطوری با لینک کارتون رو میکنید ، همونطور ک عرض کردم اکثرا الان دارن همین کار رو انجام میدن

3 پسندیده