سلام روز بخیر. حجم پیام ها و صحبت ها زیاد شد دقیقا متوجه نشدم به چه شکلی مشکل رو حل کردید.
تغییر سرور از ایران به آلمان و چه موارد دیگه رو انجام بدیم؟
با هاستینگ صحبت کردم میگه یکسری از افزونه ها از سرور ایران نمیتونن api از خارج از کشور بگیرن و اینا.
این افزونه ها که این کار رو انجام میدن کدوم افزونه ها هستند؟
خوشحالم که مشکلتون رفع شد .
نکته مهم این موارد و مشکل ها اینه که به خیلیا بگی همه ادعای سلطان بودن ووو دارن .
نمیتونن رفع کنن.
همین که شما بتونید بهتر استفاده کنید کافیه .
تنها تو ایران که میترسن اطلاعات رو رایگان در اختیار دیگران بزارن .
خیلی از افزونه ها هستند . نمونه بارز خود ووکامرس
یا acf
یا
litespeed
من همیشه به همه پیشنهاد م هاست خارج از ایران
خوشبحالت که هاستینگ اینو میدونست و بهت گفتن . ما که هزار بار تیکت زدیم به پارس پک گفتیم سایت مدام از دسترس خارج میشه ارور هم براشون فرستادم نمیدونستن !!! که مشکل از سرور داخله . برای اینکه از سر باز کنن میگفتن اسکریپتتون مشکل داره برید درستش کنید . ما همه راه های بهینه سازیو رفتیم بازم با قطعی مواجه میشدیم. پارس پک به اون عظمت حالیش نشد … یک ماه تمام از استرس داشتیم دیوونه میشدیم . این دوستمون کمک کرد . همون هاست آلمان رو بگیرید مشکل حل میشه
سلام
جداول دیتابیس افزونه رو هم پاک کردی؟
اگه نه میتونی از افزونه Plugins Garbage Collector (Database Cleanup) استفاده کنی
دوست عزیز این ایراد مربوط به ارتباط ووکامرس و قالب هست . ربطی به دیتا بیس ندارد که بخواهین پاک کنید
البته پبشنهاد میکنم از این افزونه پیشنهادیتون هم استفاده نکنید
چون 2 سال بیشتر آپدیت نشده
اگه همچنان مشکل داری یه نکته مهم هست و اونم قالب impreza روی سایتت.
پیشنهاد میکنم نسخه ارجینال تهیه کنید بدون ioncube .
خواستید بگین تا راهنمایی کنم. چون ژاکت و راستچین کد میکنن و در روز در ساعتهای معینی به سایت شما سر میزنه تا بررسی کنه کد فعال
شاید یکی از دلایل مشکلات شما این هم باشه
و یک نکته دیگر بجای [WP Rocket از litespeed استفاده کنید و حتما memcash رو هم فعال و تست کنید
نه مربوط به قابلیت hpos ووکامرسه که در نسخه ی 8.2 اضافه شده … مرتب ارور دیتابیس میده . اون باعث شد کانکشن ها بیش از حد بالابره . ووکامرس رو بردم به نسخه 7.5 فعلا مشکلی نیست تا ببینیم باید چکار کنیم .
hpos در نسخه 9 کامل میشه که بهینه کردن جداول دیتا بیس برای جداسازی دیتای محصولات و جداول دیگر هست .
خوب میتونید در بخش پیکربندی و بخش امکانات و بخش ذخیرهسازی دادههای سفارش
میتونی تفکیک کنی تا از نسخه قدیم دیگه استفاده نشه و بهبود ببخشه
ظاهرن تداخلی وجود داره با پلاگین ها . مرتب دارم بررسی میکنم . hpos
امروز ارور های قبلی برگشت …
من تصورم این هست که اتفاق دیگه ای میوفته که باعث بروز این خطا میشه . شاید ربطی به ووکامرس نداشته باشه . 15 تا ارور داد الان پشت سر هم
[22-Jun-2024 11:29:15 UTC] WordPress database error Commands out of sync; you can’t run this command now for query UPDATE wpchk_options
SET option_value
= ‘a:1:{i:0;s:29:"{{WP_PLUGIN_DIR}}/woocommerce";}’ WHERE option_name
= ‘_transient_jetpack_autoloader_plugin_paths’ made by shutdown_action_hook, do_action(‘shutdown’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, Automattic\Jetpack\Autoloader\jp59f5c332215630617c6834bf06f2cc8d\Shutdown_Handler->__invoke, Automattic\Jetpack\Autoloader\jp59f5c332215630617c6834bf06f2cc8d\Plugins_Handler->cache_plugins, set_transient, update_option
بازدید زیادی ام نداریم . چون در بازه مشخصی ارور نمیده یعنی الان اگر من همه پلاگین هارو پاک کنم نمیتونم بفهمم چه پلاگینی تداخل داره … تا 1 هفته این ارور نبود !!!
سایت مجدد از دسترس خارج شد .
وقتی این اتفاق میوفته دیتابیس به کل درگیر میشه . پوشه پلاگین و تم رو هم که تغییر نام بدم بازم دیتابیس درگیره تا زمانی که پارس پک mysql رو ریست کنه
خواهش میکنم بگید بعد از جابجایی به هاست آلمان چه پلاگین هایی رو پاک و جایگزین کردید !؟
میتونه مشکل از wp rocket باشه ؟ این همه سایت دارن استفاده میکنن .
تنها کسی که تو گوگل سرچ کردم این مشکل رو حل کرده شما بودید . لطفا کمک کنید بتونم حل کنم مشکل رو
دوست عزیز چندتا نکته مهم بگم .
- دلیل اینکه ادمهای زیادی از افزونه استفاده میکنن خوبی اون نیست . یعضی ممواقع تداخل هست. پیشنهادم این مدتی با لایت اسپید تست کنید. من روی دوتا سایتم مجورا با لایت اسپید کار میکنم چون یه افزونه و قالب تداخل داره
- افزونه Query Monitor – The developer tools panel for WordPress – WordPress plugin | WordPress.org رو نصب کنید و مشاهده کنید کوری های زیادی که میاد از کجاست
- حتما اگر قالب دارین که تو تم فارست هست نسخه ارجینال بگیرید از ژاکت و راستچین نگیرید . خواستید بگید من نسخه ارجینال قالبو بدم بهتون
اقا من توی فرم های وردپرس هم دیدم پیامتو، با ارور مشابه درگیر و همچنین درگیری بالا cpu و کندی سایت، و ارور مشابه ارور سایت شما، تونستی مشکلتو حل کنی
راهی پیدا کردی؟ چون من بیشتر از یک هفتس که درگیرم باهاش و واقعا دیگه دارم دیوانه میشم هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
آدرس ساشتتون بفرستین بررسی کنیم . راه حل هست
کوروش پارسی عزیز متشکرم نجاتم داد . بررسی کرد سایتمون واقعا افتضاح سر هم شده بود . پلاگینای زیادی نصب کرده بودیم و کوئری های زیادی به دیتابیس میزد . سایت رو آنالیز کرد … دو سه تا افزونه رو جایگزین کردم مثل ایتم سکیوریتی که بسیار مشکل ساز بود . یواست رو غیرفعال کردم . به محض اینکه فعالش میکردم سایت میخوابید . wp rocket رو پاک کردم بجاش لایت اسپید رو نصب کردم و یه سری پلاگین دیگه که ضروری نبود رو پاک کردم فعلا سایت نخوابیده این یکی دو هفته اما اعتباری بهش نیست و یه وقتایی خطاهایی دریافت میکنم . قالب سایت هم مناسب فروشگاه نیست … در نهایت فعلا مشکلی ندارم .
به توصیه ایشون سایت رو دارم از صفر بالا میارم با وودمارت و تا چند روز دیگه جایگزین میکنم خیلی سبک و تروتمیزه .کلن با 20 تا پلاگین جمش میکنم . فعلا این رویه رو دارم دنبال میکنم .
خدمت شما
انشالا که هردو بتونین مشکلو حل کنید . موفق باشید
باز کمکی از دستم بر بیاد بگین انجام میدم