از کجا سرور مجازی آمریکا تهیه کنم بهتره؟

با سلام. چند ماهی میشه که برای داشتن حساب پی پال و انجام بقیه کارهام مجبور به خرید سرور مجازی شدم. سرور مجازی آمریکا با سیستم عامل ویندوز و از وبسایت ایرانیکارت خریدم. از روز اول اصلا از سرعت راضی نبودم. در یکی دو ماه اخیر هم که اصلا سرعتش افتضاح شده جوری که حتی برای باز کردن یک صفحه درون سرور باید کلی منتظر بمونم. از طرف دیگه گاهی اوقات برای ورود به سرور از طریق ریموت دسکتاپ باید با قندشکن وارد سرور بشم! با پشتیبانی هم صحبت کردم و گفتن مشکل از زیرساخت کشور هست و اینجور چیزها…
الان می خوام بدونم آیا همه سرورهای مجازی آمریکا که تو ایران ارایه میشن همین جوری افتضاح هست یا اینکه می تونم از جای بهتری خرید کنم که بتونم راحت و با سرعت خوب با سرور کار کنم.

سلام وقت بخیر
این موارد با توجه به اختلالات اینترنتی اخیر وجود دارد و عملاً مشکلات زیادی روی ارائه دهنده های اینترنت مختلف وجود دارد در واقع مورد اعلامی توسط ایرانیکارت درست می باشد و مربوط به اختلالات و مشکلات زیرساختی داخل کشور می باشد که امکان ارتباط پایدار با ip خارج از کشور وجود ندارد.
پیشنهاد میشه با دیگر سرویس دهنده های اینترنت این مورد را بررسی نمایید.

1 پسندیده

نکته عجیب داستان اینجاست که برای ورود به ویندوز مجازی سرور با اینترنت ایرانسل باید قندشکن روشن باشه و با اینترنت همراه اول بدون قندشکن باید وارد شد!

دوست خوبم درود،
به نظرم راه حلی که بصورت موقت قابل استفاده، خرید مستقیم از طریق ویزا کارت مجازی و از سایت های معتبر میتونم بگم اکثر سایت های واسط ایرانی با شرکت های بی هویت خارجی کار میکنند برای اینکه قیمت تمام شده یک سرویس خیلی کمتر نسبت به رقبا و قطعا سود بیشتری پشت اون موضوع است شرایط کلی که بله حاد و در این شکی نیست اما بنده تمام سرور هام رو مستقیم گرفتم با ویزا کارت هیچ مشکلی هم نداشتم احتمال اینه رو یک سری ISP ها این مشکلات وجود داشته باشه هست اما تو ۸ تا VPS فقط یک سرور در سنگاپور روی اپراتور همراه اول اختلال داره این شرکتی که پیشنهاد میکنم بدون مشکل نیست اما از رنج آی پی هایی استفاده میکنه که شرایط بهتری تو ایران دارن.
https://www.vpsserver.com/vps-usa

1 پسندیده

سلام. وقت بخیر. ممنون از توضیحات مفید شما.
من در حال حاضر یک سرور از داخل ایران خریداری کردم که آی پی آمریکا و ویندوز هست و این مشکلات و داره. سپس یک سرور هم از هتزنر خودم به طور مستقیم خریداری کردم که ویندوز نیست و آی پی آلمان هست و برای ساخت قندشکن v2ray ازش استفاده می کنم. در واقع دارم پول ۲ تا سرور میدم، برای اینکه هم محیط ویندوز داشته باشم و هم قندشکن. پیشنهاد شما اینه سرور ویندوز رو هم خودم مستقیم خریداری کنم؟
کلا آیا حتما باید ۲ سرور داشت یکی ویندوز و یکی لینوکس تا بشه همه کارها رو راه انداخت؟ چون اکثر قندشکن ها ظاهرا سرور لینوکس می خوان

تو این وبسایت که گفتید رفتم. باید لوکیشن و کجا انتخاب کرد؟ چون ایران و زدم میگه خدمات نمیده

دوست خوبم ارادتمندیم،
البته فکر میکنم موضوع به سمتی داره میره که شاید قوانین انجمن رو نقض کنه اما با این حال هر چیزی که فکر میکنم برای شما شاید مفید باشه رو خدمتتون عرض میکنم.
برای راه اندازی (قند شکن) شما در ابتدا باید ۲ تا چیز رو مد نظر داشته باشید. ۱- آیا قصد دارین به سرور مقصدتون مستقیم متصل بشین ؟ یا از روش Tunneling قصد دارید استفاده کنید (انتقال ترافیک از جابجایی داده ها از یک شبکه به شبکه دیگر را بطور اختصاصی)
در حالت اول شما باید یک آی پی اصطلاحا تمیز یا نو داشته باشید یا آی پی پی روی سرورتون ست شده باشه که در مکان مبدا اختلالی نداشته باشه
در حالت دوم شما ۳ مکان دارید و ۲ سرور، خب یعنی چی ؟
ببینید ۱. مکانی که شما در اون قرار دارید ۲. سرور A و ۳. سرور B
در روش دوم، در حقیقت شما از ایران متصل میشید به یک سرور A (که ما فرضا در نظر میگیریم سرور در ایران) سپس از طریق انتقال دیتا شبکه به شکبه سرور A تمامی اطلاعات رو در لحظه ارسال میکنه برای سرور B شما با این روش تمامی محدودیت هایی که میتونه وجود داشته باشه رو رد کنین اما بسیار پر هزینه
زیاد مهم نیست شما یک سروری در ایران تهیه میکنید و یه سروری در هر جای دیگه ی دنیا و میتونید این عمل تانل رو پیاده سازی کنید
در حالت بعدی استفاده از SSH یک سرور که خداروشکر محدودیت بسیار کمتری نسبت به پروتکل های دیگه داره

ممنون که با حوصله جواب می دید. بنده این قندشکن و برای مصارف تجاری تهیه نمی کنم. فقط برای اینه که بتونم کارهای خودم رو در روز انجام بدم. طراح گرافیک هستم و در حال یادگیری برنامه نویسی. خیلی از کارهام وابسته به این موضوعه. اگر همچین چیزی قراره قوانین انجمن و نقض کنه، برام جای تعجب و سوال داره!
مشکل اینجاست که همین سرور که از ایرانیکارت گرفتم و اصلا سرعت خوبی نداره اولا در همراه اول فقط با آی پی ایران و در ایرانسل فقط با آی پی خارج از ایران کانکت میشه! دوما من مجبورم برای یک سری از کارها حتما محیط ویندوز سرور و داشته باشم وگرنه اصلا سرور ویندوزی نمی گرفتم. حال این وبسایت که شما معرفی کردید اول اینکه چه آدرسی باید بهش داد و از کدوم کشور تا بشه ازش خرید کرد. دوم اینکه آیا با آی پی ایران میشه به سرورهای آمریکا وصل شد یا اون هم باید با یک قندشکن وارد سرورش شد؟

دوست خوبم ارادت،
قوانین انجمن رو مجددا مطالعه کردم خواهشمندم جهت حفظ نظم در پیام خصوصی ادامه گفتگو رو داشته باشیم.