استخراج فونت از افزونه و قالب


(بختیاری) #1

سلام خدمت تمامی اعضای محترم انجمن سون هاست.
می خواستم از افزونه ی mw font changer (فونت ماندگار) یه تعدادی فونت استخراج کنم تا روی سایتم استفاده کنم. چون خود افزونه یک سالی هست که اپ دیت نمی شه نمی خوام از افزونه استفاده کنم.
البته اون فونت های مدنظرم روی یکی از قالب هایی که از مارکت های ایرانی خریدم هم هست.
امکانش هست که این کار رو بکنم؟


(حسین) #2

سلام خدمت شما اقای بختیاری
بله امکان پذیر هست
افزونه مذکور را دانلود کنید و آنرا از خالت فشرده خارج کنید
مجموعه فونت های موجود در این افزونه در مسیر
parsi-font>assets>fonts
وجود دارد


(بختیاری) #3

ممنونم حسین جان
این پوشه های توی فونته
image
پوشه ی ایران سنس خالیه
ولی وقتی خود افزونه رو فعال می کنم فونتش هست
ولی مثلا فونت ساحل توش پره

الان مثلا می خوام همین فونت ساحل رو اضافه کنم باید چی کار کنم؟
image


(حسین) #5

در مسیر
parsi-font>assets>css
فایل font.css را ببینید
نحوه فراخوانی تمامی فونت ها در این فایل استایل قرار گرفته
شما باید از همین فایل نحوه فراخوانی فونت را در قالبتون قرار بدید البته لینک هر فونت را بدرستی وارد کنید
حالا یه توضیح میدم که بهتر متوجه بشید
اگر فونتی که در اختیار دارید، همه فرمت های موجود را در اختیار شما قرار داده باشد، بنابراین با درج دستورات مناسب در فایل استایل، میتوانید کاری کنید که همه مرورگرها این فونت را به درستی به نمایش بگذارند. برای پشتیبانی از همه مرورگر ها از دستورات زیر استفاده میکنیم :

@font-face {
  font-family: 'MyFontName';
  src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */
  src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
         url('webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */
         url('webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */
         url('webfont.ttf')  format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */
         url('webfont.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */
}

در خط دوم ما نام دلخواهمان را برای فونت انتخاب کرده ایم. هر نامی که در اینجا وارد کنید، بعدا جهت دسترسی به فونت در بخش های مختلف، میبایست دقیقا از همان نام استفاده کنید. توجه داشته باشید که حروف کوچک و بزرگ در اینجا حائز اهمیت هستند. همچنین بهتر است این نام دارای فاصله نباشد. همانطور که در خط های بعدی نیز قابل مشاهده است، هیچ الزامی نیست نام فایل فونت شما با نامی که برای استفاده از فونت انتخاب میکنید یکسان باشد.

در اینجا یک نکته وجود دارد، بر اساس آدرس دهی فوق، انتظار میرود که فونت شما با فایل CSS شما دقیقا در یک محل قرار داشته باشند. ولی فرضا اگر فونتهای شما در یک فولدر در محل قرارگیری فایل استایل قرار گرفته باشند، لازم است بجای اینکه فقط نام فونت را وارد کنید، مسیر آن را نیز درج کنید. مثلا :
folder/webfont.eot

یا

folder/subfolder/webfont.eot

بجای

webfont.eot

(بختیاری) #6

ممنونم حسین جان
من قالب be رو از یکی از مارکتای ایرانی خریدم. فونت ایران سنس هم توش بود.
فایلش رو براتون فرستادم.
توی اون قالب be توی rtl.css کد زیر رو گذاشته بود

@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: normal;
src: url('fonts/eot/IRANSansWeb.eot');
src: url('fonts/eot/IRANSansWeb.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),  /* IE6-8 */
	 url('fonts/woff2/IRANSansWeb.woff2') format('woff2'),  /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
	 url('fonts/woff/IRANSansWeb.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
	 url('fonts/ttf/IRANSansWeb.ttf') format('truetype');}

می خوام این فونت رو به قالب " فلت سام " اضافه کنم .
نمی دونم اون کد رو باید کجا بذارم.
یکی توی rtl.css می ذاره یکی توی font.css ، یکی توی editor.css بعضا هم توی style.css
در این مورد یه کم گیجم.دقیقا باید کجا بذارمش؟
و این که با توجه به کدی که فرستادم و نحوه ی ادرس دهیش ، این کد رو هر جا گذاشتم باید کنارش یه فایل به اسم fonts درست کنم و اون چهار تا فایلی رو که براتون فرستادم رو توش بذارم؟


(حسین) #7

بهتر در فایل استایل style.css فراخوانی کنید
و اینکه احتیاج نیست حتما یک پوشه fonts ایجاد کنید شما میتونید این پوشه را تغییر نام دهید
مهم نحوه لینک دهی فونت ها است