انتخاب هاست و هاست دانلود مناسب برای وب سایت

سلام
خواستم ۲-۳تا سوال بپرسم اگر لطف کنید بهم بگید خیلی ممنون میشم چون واقعا خسته شدم از گشتن.
۱-الان برای ابتدا کار البته به صورت مستمر که ۴ روز دیگه دردسر نداشته باشم کدوم هاست به دردم میخوره؟

۲-ایرانی یا آلمانی(چون شنیدم تحریم کردن ایران ولی نفهمیدم دومین ir تحریمه یا هاستی که تو ایرانه)

۳-پوسته خوب رایگان یا ارزون از کجا بگیرم؟

۴-درایو گوگل فعلا تا ۶۰ گیگ آوردم بالا با ترفنداش که بهتر از من بلدین فقط میخواستم ببینم به عنوان هاست دانلود جوابه؟تجربه دارین؟
لینک دانلودش مستقیم کردم

ببخشید اگر زیاد شد و خیلی ممنونم که به زبان ساده جواب میدید تا متوجه بشم:)

سلام دوست من ، به خانواده بزرگ ما خوش اومدید

ببینید انتخاب هاست به همین سادگی نیست شما ابتدا باید میزان کاربرانت و حداقل کاربرانی ک تخمین میزنید رو داشته باشید و انتخاب کنید ، اما داخل سون هاست یه قسمت خوبی ک هست این هست ک میتونید از پلن یک لینوکس تا پلن آخر وردپرس بدون دردسر ارتقا بدید ، پس درحال حاضر پلن لینوکس میتونید بگیرید هر زمان نیاز داشتید تنها با یک کلیک ارتقا بدید به پلن وردپرس و تنها ما به تفاوت رو پرداخت کنید.

پوسته رایگان ک مخازن خود وردپرس بهترین جای ممکن هست ، اگر تسلط به ترجمه قالب دارید توی همین انجمن درخواست بدید تا براتون نسخه های اورجینال قالب مورد نظرتون رو بزاریم و خودتون فونت بهش اضافه کنید و باقی کار

گوگل درایو هاست دانلود مطمئنی نمیتونه براتون باشه چون ممکنه لینک های مستقیمتون مدتی بعد از کار بیفته و شما دستتون بمونه تو پوست گردو بهتره هاست دانلود تهیه کنید و نگرانی برای از دست دادن لینک ها و دردسر اینکه چی کنم نمونه براتون

4 پسندیده

ممنونم از جواب‌های واضح و کامل شما

سلام
هنوز کامل بررسی نکردم که مبنای گوگل در این مورد هست ، اما قرار هست از سال 2021 گوگل درایو رو محدود کنه و در صورت استفاده نکردن از فایل ها بعد از مدتی حذف کنه. در این مورد بررسی کامل کنید قبل از استارت زدن.

موفق باشید

2 پسندیده

خب در هاست دانلود فایل ها دانلود و استففاده میشن برای چی حذف بشن؟