و زمانی داخل گوگل سایت رو به صورت site:example.com سرچ میکنم هیچ کدام از پست ها ایندکس نشدن و فقط تگ ها و پیج ها هستن
از سایت مپ Google XML Sitemaps استفاده کردیم
قدمت سایت هم حدود 4 سال هست
اگر در این زمینه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
در صورتی هم اگر توانایی آنالیز سایت دارید تا مشکلاتشو از نظر سئو و … اعلام کنید هزینه آنالیز هم تقدیم میشه
سلام
تمامی تنطیمات افزونه های سئو رو چک کنید ، یک چیزی مانع ایندکس شدن صفحاتتون میشه
اگه yaost رو استفاده میکنید حتما یکبار دیگه تنظیمات بخش صفحات یا پست هارو چک کنید و ببینید اون بخش ایندکس شدن صفحات روشن هست یا خیر. اگر هم از این افزونه استفاده میکنید نیازی به استفاده از یک سایت مپ دیگه ندارید.
شما این google sitemap رو کامل پاک کن و سایت مپ یوست رو فعال کن.
بعد آدرس سایت مپ میشه این: https://newsong.ir/sitemap_index.xml بعد همه سایت مپ هایی که به گوگل معرفی پاک کردی رو حذف کن و فقط همین یه دونه رو اضافه کن sitemap_index.xml هیچ سایت مپ دیگه ای اضافه نکن.
در وحله اول دلیلی نمی بینم که یوست رو نصب داشته باشید و در کنارش افزونه سایت مپ نصب کنید. اول بصورت اصولی پیش برید تا از تداخل و اختلال جلوگیری بشه، بعد میشه مرحله به مرحله مشکل رو پیدا کرد. این تغییر رو انجام بدین و بعد از اعمال تغییرات ۷۲ ساعت صبر کنید. اگر رفع نشد همین تاپیک رو ادامه بدین.
سلام
تصاویر سایت من داخل گوگل ایندکس نمیشه با وجودی که مطالب در کمتر از 10 دقیقه ایندکس میشه.
بصورت دستی هم داخل گوگل وبمستر تولز لینک تصاویر رو fitch میزنم با خطای Failed: Blocked by robots.txt مواجه میشه .
در صورتیکه داخل فایل روبوت ورددی گوگل رو نبستم
شما یه کلمه جستجو می کنید و ممکنه در مطالب مشابه که در پایین پست عکس هایی وجود داشته باشه و این کلمه برای همون پست ها نشون داده بشن چون این عکس ها در واقع در همان صفحه وجود داره.
همین جستجو رو برعکس کنید و با کلمات دیگه جستجو کنید به همین شکل خواهد بود.
سلام
ممنون الان چند جستجو توگوگل زدم دیدم برای خیلی از سایت ها هم همینطوره .
به نظر شما بهتره برای مطالب مرتبط از تصاویر استفاده کنم یا خیر ؟ کدوم بهتره ؟
ممنون