با سایتهای کپی کار ربات چکار کنیم؟

سلام وقت همگی بخیر…

متاسفانه چندتا سایت ربات مث لاشخور افتادن به جون سایت ما :frowning_face: و هر چی مطلب میزاریم اونا از طریق فید کپی میکنن ولی اومدیم نمایش مطالب توی فید رو گذاشتیم روی 2 ماه و تقریبا یه ذره وضعیت بهتر شد. ولی الان یه سایتهایی اومدن که با ربات از طریق نقشه سایت (سایتمپ) کل مطالب سایت رو با آرشیو کپی میکنن!

به نظرتون چکار کنم؟ این یکی رو چه ترفندی بزنیم که شرشون کنده بشه؟

سلام

اول باید بررس کرد از چه طریقی محتوا رو Crawl می کنن. کنترل پنل هاست و سیستم مدیریت محتوای شما چیه؟

باید مانیتور کنید و Crawler ها رو پیدا کنید و اونها رو در فایروال مسدود کنید.
یه روش دیگه این هست که feed رو کامل نشون ندین، فقط چکیده رو تو فید بزاره. (Summary)

3 پسندیده

ممنون از وقتی که گذاشتین

سیستم مدیریت محتوای وردپرس هست.
الان مشکل فید نیست. مشکل سایتمپ هست چون از طریق سایتمپ داره کپی میکنه.

Crawler رو چجوری باید پیدا کنم؟ میشه بیشتر توضیح بدین

سلام و درود

اگر وب سایت خاصی دارن اونها رو در لیست سیاه disavow کنید تا از لحاظ گوگل مشکلی برای سئوتون پیش نیاد

https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main

1 پسندیده

این کار رو کردیم.
الان فقط دنبال راهیم که بتونیم ادرس نقشه سایتممون رو عوض کنیم که دیگه از آدرس پیشفرض تغییر کنه
ما برای نقشه سایت از سایتمپ افزونه یاست سئو استفاده میکنیم که الان به صورت پیشفرض sitemap_index.xml هست و حالا میخوام مثلا بشه sitemap639895.xml که دیگه نفهمن آدرس سایتمپ چیه.
این کار ممکنه؟

سلام
سایت کپی کار رو بزارید ، وردپرس هست یا سیستمشون اختصاصیه؟
فید وردپرس رو کامل ببندید
ربات میگه فید بده بعد من بتونم بخونم ، فید وجود نداشته باشه نمیتونه بخونه

از کجا مطمئنید از سایت مپ میخونه؟

این لینک اون سایت کپی کاره https://0news.ir

از این جهت مطمئنم که من کد تاخیر 1ماهه گذاشتم توی فایل فانکشن و مطالبم بعد از یک ماه تو فید نمایش داده میشن.
اما این سایت همون لحظه که مطلب میزارم مطلب رو کپی میکنه.
نکته دیگه اینکه سایت کپی کار توی سال 2020 راه اندازی شده ولی کل مطالب آرشیو ما رو کپی کرده

تغییر سایت مپ کاری رو پیش نمی بره و بعد باز میشه پیدا کرد. بهتره اون سایت رو کلا جزو لیست سیاه قرار بدید. امکان انتقال کپی محتواتون رو خلاصه بزارید تا کامل نباشه. اگر هم کپی کنه کار از پیش نمی ره و توسط گوگل جزو اسپم ها شناخته میشه و اهمیتی نداره.

شما این موارد را انجام بدید نیاز به کاری دیگی نیست. سایت هایی که داشتم چک کردم این ربات ها همیشه هستن و بسیار باعث اسپم شده بودن که کلا در لیست سیاه قرار دادم و بی اثر شدن

دقیق نفهمیدم از کدوم افزونه داره استفاده میکنه.

اصلا مهم نیست ، تو خود وردپرس یه افزونه داریم فید میدی بهش تا 100 سال گذشته آرشیو رو هم میخونه ، حتی اگه تاخیر فید داشته باشید ، اون تاخیر روی ربات های قدیمی کار میکنن ، ربات های الان ماشاالله از گوگلم جلوترن :smiley:

فید کارش چیه تو اینجور ربات ها ؟ در همون ابتدا ساختار سایت رو بگیره فقط. نحوه آدرس دهی عنوان ، تصاویر و محتوا رو ازش میگیره و خودش سر هر تایم مشخص سر میزنه به سایت مقصد و مطالب جدید رو از رو خود سایت بر میداره
الان افزونه وردپرس داریم میتونی بهش بگی برو فقط پاراگراف مثلا پنجم مطالب رو کپی کن و هزاران دستور دیگه.

من تو پست قبلی گفتم فید رو ببندید اشتباه گفتم ، فید بستن برای پیشگیری هست نه درمان .

دقیق اطلاعات علمی و جامعی در مورد این مطلب ندارم ولی به نظر باید آیپی سایت رو مسدود کنید ، مزایا و معایب با کارشناسان سرور.

1 پسندیده

نظر منم همینه. به محض مسدودیت آدرس آی پی این وب سایت امکان اتصال به سایت شما رو نخواهد داشت (مگر اینکه آی پی یا میزبان رو تغییر بدن، که بعید می دونم این قدر پیگیر محتوای وب سایت شما باشن. احتمال زیاد کلی وب سایت رو راندوم زده).

به میزبان تیکت باز کنید و توضیح بدین که مشکل چیه. خیلی از میزبان ها این کار رو می کنن. یادتون نره که نمونه از محتوا و نسخه کپی تو این وب سایت رو برای اثبات ارسال کنید.

هیچ معایبی نداره. فقط اون سرور امکان برقراری اتصال سرور شما رو نخواهد داشت.

4 پسندیده

ممنون از راهنمایی هاتون…

فقط یه سوال چجوری آدرس آیپی که میگید رو پیدا کنم؟

با ابزار DNS می تونید این کار رو انجام بدین.
آدرس دامنه رو بدون www و https:// بزنید. مثال: example.com و نوع رو روی A قرار بدین.

این وب سایتی که ارسال کردید این IP رو داره: 79.127.127.70

بله تشکر به میزبانی گفتم و آی پی رو بست ولی همچنان مطالبون توی سایتش منتشر میشه :disappointed_relieved: نمیدونم چه پلاگینی نصب کرده و چیکار کرده :cry:

سلام
سایت مورد نظر یک خبرخوان هست و مشکلی از نظر سئو برای شما ایجاد نمیکنه برعکس میتونه به نفع شما باشه چون بالای هر خبر نام منبع ذکر میشه و اینکه یک سری سایت ها هستن به همین طریق عمل میکنن یعنی یک لیست ایجاد میکنند مثل لیست اخبار از سایت های خبری، لیست سایت ها براساس رتبه الکسا و … که برای گوگل شناخته شده هستند.
مطالبتون را داخل گوگل بررسی کنید اگه باعث افت جایگاهتون نشده پس جای هیچ نگرانی نیست و مطمئن باشید توسط گوگل به عنوان rss خوان شناخته شده و اگر سئو داخلی را رعایت کنید، لینک سازی داخلی و … می تونید از این موقعیت به نفع خودتون استفاده کنید.

1 پسندیده

اول این کد رو توی function.php قالب سایتت قرار بده تا فیدی رو نمایش نده یا پلاگین disable feed رو نصب کن.

function cwc_disable_feed() {

wp_die( __('هیچ خبرنامه ای روی سایت ما فعال نیست. می توانید به صفحه اصلی سایت برگردید!') );

}

add_action('do_feed', 'cwc_disable_feed', ۱);

add_action('do_feed_rdf', 'cwc_disable_feed', ۱);

add_action('do_feed_rss', 'cwc_disable_feed', ۱);

add_action('do_feed_rss2', 'cwc_disable_feed', ۱);

add_action('do_feed_atom', 'cwc_disable_feed', ۱);

اینجوری فید رو کامل میبندی. اول این رو امتحان کن.

دوما علاوه بر آیپی که @arta گفته این آیپی رو هم ببند.

70.127.127.79

79.127.127.71

2 پسندیده

ممنون از راهمایی هاتون.

ولی ما تجربه وحشتناکی توی بستن فید داشتیم و به دوستانی که مشکل ما رو دارن به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم که فید رو ببندن. اگه سایت تون تازه تاسیسه اشکال نداره فید رو ببندید اما اگه مطالب و صفحات زیادی دارید هیچوقت فید رو نبندید چون با ارورهای زیاد 404 از جانب گوگل مواجه میشید و بعد از مدتی ورودیهای گوگل تون به شدت کاهش پیدا میکنه و تقریبا کار سایت تون تمومه .

3 پسندیده

سلام به همگی.

خواستم بگم که با بلاک کردن آی پی سایت ربات دیگه نمیتونن کپی کنن.

پس راه حلش بلاک کردن آیپی سایت ربات هست.

ممنون از دوستان عزیز که کمک کردید این مشکل ما رفع بشه. خدا خیرتون بده

6 پسندیده

سلام

یادم میاد زمانی که سایت داشتم، هر روز کلی کامنت می اومد تو سایت که میفهمیدم یک سایت ربات این کار رو داره انجام میده، فید رو بستیم باز هم همین مشکل بود، این ربات ها محتوا رو از روی خود سایت بر می داشتن.

تنها کاری که کردیم این بود آی پی این سایت ها رو پیدا می کردیم و با استفاده از cloudflare بلاک می کردیم.

یه نکته ای که بودش این بود که این سایت ها اکثرا روی شرکت میزبان…فا بودن و یک بار دیگه خسته شده بودم مجبور شدم زنگ بزنم به پشتیبانی این سایت.تماس گرفتم و اعلام کردم این مشکل وجود داره و شما دارید به سایت های spam سرویس میدید و اونا هم خیلی راحت گفتن ما با سرویس هامون کاری نداریم.

من هم از این جواب خیلی اعصابم خورد بود یه سایت پیدا کردم به آدرس :

https://www.abuseipdb.com

شما تو این سایت می تونید آی پی هایی که spam هستید یا نمیدونم دیداس گرفتن رو ببینید و به اون ها اگر آی پی ای به شما داره حمله می کنه ثبت کنید.

من هم حداقل کاری که میتونستم کنم اضافه کردن این سایت ها به عنوان web spam بود. پیشنهاد می کنم اگر کسی هر نوع حمله ای داره بهتون میکنه آی پی شو به این سایت اضافه کنید تا اعتبار اون ip مشخص باشه.

موفق باشید!

1 پسندیده

سلام
به نظرم نیازی به این کارها نیست
فقط اگر از این موضوع ناراحت میشین ، خیلی راحت از طریق کنسول می تونید گزارش بدین که فلان سایت مطلب شما را کپی کرده و توسط گوگل از نتایج حذف میشه
منتها به شرطی که 0 تا 100 محتوا از خودتون باشه و کاملا یونیک باشه نه اینکه شما هم مطلب را با کپی کردن از سایت های دیگه و با کمی ویرایش منتشر کرده باشید.

2 پسندیده

من کارم محتواست. شما کار خودتو بکن و بهینه کن و روی لینک داخلیت بیشتر کار کن و تصاویرت رو کد گذاری کن؛ منظورم تگ آل ت نیست. و در نهایت بذار کپی کنن چه اشکال داره. دقیقا چه مشکل و آسیبی برای فعالیت شما ایجاد میکنن جز خودشون که اینطور حس یه خوره زده رو داری؟ موفق

1 پسندیده