سلام
من یک سایت فیلم دارم و خوب پستهای زیادی روزانه داخلش زده میشه . یکی از همکارهام گفت که افزونه ای داره که پستهای قدیمیش رو خودکار به تاریخ روز بروزرسانی میکنه و مثلا روزانه 10 الی 15 رو تنظیم کرده و اپدیت میشه. (محتوا هیچ اپدیتی نمیشه و فقط تاریخ پست اپدیت میشه) .
و چون رقیب بنده بودن از گفتن نام افزونه خودداری کردن .
من چند تا افزونه تست کردم که هیچ کدوم کار نکردن و قدیمی بودن.
سلام،
من بهتون پیشنهاد میکنم سمت افزونه زیاد نرید چون افزونه زیاد باعث میشه امنیت سایت پایین بیاد، سرعت لود کم بشه و حجم اشغالی هاستتون زیاد بشه.
نکته اینکه ما فقط تاریخ یه مطلب رو به روز کنیم اصلا ارزش نداره از دید گوگل فقط زمان رو تغییر دادید. برای اینکه یه محتوا به روز حساب بشه (توسط گوگل) باید حداقل ۵۰۰ کلمه جدید بهش اضافه کنید.
اینم درنظر بگیرید اون دوستتون داره یه راه غلط رو پیش میره شاید یه مدت خوب جواب بده ولی کم کم باعث افت شدید رتبه میشه چون شما دارید گوگل رو گول میزنید. و درصد اسپم یا پنالتی شدن اون صفحه یا کلمه کلیدی خاص و حتی بدتر، دامنه سایت هم ممکنه پنالتی کنه وجود داره.
پس اگه به فکر سلامت سایتتون هستید اصولی پیش برید تا خودتون تفاوت رو با سایت رقیبتون به وضوح بینید.
اگه رقیب گردن کلفتی دارید بجاش هر مقاله رو با ۱۰۰۰ تا کلمه آپدیت کنید. تایم پست گذاری رو زیاد کنید و ثابت نگهش دارید(مثلا روزی پنجتا پست)
موفق باشید