سلام
من مبتدی هستم و میخواستم بهینه سازی انجام بدم ولی متاسفانه هرکاری بلد بودم انجام دادم ولی باز سرعت سایت خوب نمیشه ممنون میشم دوستان و متخصصین اگه نظری دارن بدن برا بهتر شدن این سایت
www.sweetmall.ir
اینم نتیجه جی تی متریکسه
سلام وقتتون بخیر باشه
بهتر است برای سنجش سرعت سایت از ابزار لگاسی جی تی متریکس استفاده نمائید
الان رتبه سایت بد نیست با آبدیت کردن جدید wp rocket امتیاز بالا رفت ولی وقتی که صفحه باز میشه سرعت پایینه و اصلا اون چیزی نیست که تو جی تی متریکس نشون میده مثلا میگه فول لود 4 ثانیه هست ولی 18 ثانیه طول میکشه بلکه هم بیشتر
این مورد که برای شما سرعت لود طولانی می شود ممکن است از سرویس اینترنت شما باشد
این نتیجه جدیدشه ولی چیزی که هست تو این نتیجه اصلا صفحه بطور کامل لود نشده از عکس های لحظه ای جی تی متریکس معلومه
انگار که گول زده جی تی متریکس رو و یا یچیزی تو این مایه ها
شما وقتی از preload استفاده میکنید در صفحه اصلی سایت به این صورت نمایش می دهد.
لود صفحه شما به وسیله اسکرول صفحه می باشد. این مورد در آنالیز وب سایت مشکلی ایجاد نمی کند
لازم هست از شما تشکر کنم زحمت کشیدید با تغییرات کوچکی که دادین سرعت ما خیلی بهتر شد
خواهش میکنم، خوشحال شدم که تونستم کاری انجام بدم.
موفق باشید
سلام دوستان
من یک کتاب الکترونیکی از لینک زیر دانلود کردم
https://hamyarwp.com/wordpress/
اینجا نوشته بود که برای بهینه سازی کردن سایت از افزونه w3 total cach استفاده کنید. به نظر شما wp rocket بهتره یا این افزونه؟
هر افزونه قابلیت هایی دارد افزونه ای که به آن اشاره کردید را استفاده نکردم ولی من از عملکرد راکت راضی هستم
سلام اگر میخواید سرعت ساییتتون رو به A برسونم میتونید تو سایت پونیشا آیدی rasool8079 رو بزنید و بمن سفارش بدید تا حل کنم کامل با قیمت پایین.
پیشنهاد میشه از یک قالب دیگر استقاده کنید
هر دو عالی هستند . راکت عملکرد بهتری داره