تغیر هاست و سئو

به نظر من اگر روی سرور ایران باشه (با در نظر گرفتن شرایط فعلی) برای سئو شما بده البته تا قبل از اختلال در اینترنت این رو نمی گفتم و تا زمانی که اختلالات موجود در اینترنت کاملا رفع نشه همچنان می گم سرور ایران برای وب سایتی که به تولید ترافیک به سئو تکیه می کنه خوب نیست.

می گن اینترنت رو وصل کردن ولی سرور های ایران مدام قطعی دارن. از ۴ دیتاسنتر مختلف سرور داریم، جالب اینجاست که یهو هر ۴ تا سرور قطع میشن این یعنی کل کشور دسترسیش به خارج از کشور قطع میشه. البته گفتن که به زودی رفع میشه. به نظر من هاست خارج از هر لحاظ مورد اعتماد تر هست. بهترین راهکار این هست که برای روز مبادا یه هاست ایرانی تهیه کنید و هر زمان نیاز بود (مثلا قطعی اینترنت به خارج از کشور) منتقل کنید اونجا.

در مورد سئو فرمودید، ما خودمون سرویس ایرانی ارایه میدیم. حرف کسایی که میگن هاست ایران برای سئو بهتر هست گوش نکنید. این فقط و فقط بازار گرمی هست. رتبه سئو شما هیچ ارتباطی با لوکیشن میزبانی شما نداره. تنها چیزی که اهمیت داره اینه که هاست شما سریع باشه و قابل دسترس تا وقتی که ربات های گوگل برای crawl به وب سایت شما سر میزنن مشکلی نداشته باشن.

همین و بس!

8 پسندیده