مشکلی از لحاظ فنی برای تغییر دامین نیست ، آرتای عزیز در پست زیر به خوبی این مورد رو بیان کرده.
یکسری تغییرات داخل سایت میخوام ایجاد کنم که هنوز نتونستم به نتیجه درستی برسم ، گفتم از اساتید یک مشورت بگیرم.
دامنه فعلی 11 سابقه در فعالیت خودش داره و در 98% مواقع در کلمات کلیدی صفحه اول بوده و یا حتی در خیلی از مواقع جز 3 لینک اول. ( این مورد رو در نظر بگیرید )
1 - مورد زیر تاثیر منفی داره؟
تغییر دامنه ( همان نام ، فقط از ir به com کوچ میکنه ) ( دامنه فعلی که ir باشه سابقه 11 ساله تو اون حوزه فعالیت رو داره و از PA و DA خوبی برخوردار هست ، دامنه جدید که کام باشه 3 سال هست رزرو شده و روش فعالیتی نبوده ، اما در گذشته توسط شخص دیگری فعالیتی روش بوده ( دارای PA و DA متوسط و فعالیت اسپم نبوده و برای یک سازمانی بوده ) کامل بررسی شده *
2- همزمان به جز تغییر دامنه ، 2 برنامه دیگه در دستور کار هست.
تغییر url از فارسی به انگلیسی
تغییر قالب و تغییر صفحات از نظر محتوا و بهینه سازی
بطور خلاصه یک خونه تکونی اساسی دارم که ممنون میشم موارد بالارو در نظر داشته باشید و به سوالات زیر پاسخ دهید.
1- در کل این موارد رو همزمان پیشنهاد می کنید؟
2- اگر پیشنهاد میشه لطفا موارد تغییرات رو به ترتیب بفرمایید و بازه زمانی پیشنهادی و حدودی رو هم بفرمایید. ( دیدگاه خودم یک محدوده زمانی یکساله هست برای انجام تمام این موارد )
3- پس از تغییر دامین بک لینک گیری بلافاصله در دامین جدید صورت بگیره ؟
4- فقط تغییر دامنه بصورت اصول آرتای عزیز چقدر زمان میخواد برای برگشت به جایگاه قبلیش ؟
سلام مجمد جان امیدوارم خوب و سلامت یاشی
در اکثر مواقع تغییر دامنه اگر در جهت بهبود باشه رتبه موقت افت میکنه و بعد از مدتی کوتاه افزایش پیدا میکنه ( البته در بعضی مواقع نه تنها افت نمیکنه بلکه بازدید یهتر هم میشه)
استراتژی برای تغییر دامنه به این شکل هست:
ریدایرکت 301 را از سایت قدیمی به سایت جدید پیاده سازی کن در غیر این صورت با لینک های شکسته مواجه میشی
داخل سرچ کنسول تغییر دامنه ثبت کن
اگر امکانش هست با دامنه های باکیفیت که به سایت لینک دادن ارتباط برقرار کن و درخواست بده لینک های سایت را تغییر بدن(ابزاری که می تونی برای پیدا کردن لینک های باکیفیتت استفاده کنی Majestic هست)
پیشنهاد خودم برای سایت های فارسی استفاده از پیوندهای یکتا کوتاه فارسی هست.
تغییر قالب مشکلی را در سئو به وجود نمیاره برعکس اگر رابط کاربری بهتر بشه تاثیر مثبتی داره، منتها مراقب باش با غیرفعال کردن یکسری افزونه ها اگر باهاشون المانی داخل برگه یا نوشته ها زده باشن اون المان تبدیل به کد میشه و داخل کنسول خطا میگیره(بعد از تغییر قالب باید سایت چک بشه تا مطمئن بشی مشکلی پیش نیومده باشه)
اگر تغییر دامنه بخوبی توسط گوگل تشخیص داده بشه برای بک لینک سازی مشکلی پیش نمیاد و هر زمان می تونی این کار را بکنی ولی پیشنهادم اینه که 3-4 هفته اول فقط روی شبکه های اجتماعی کار کن