سلام. یه سایت با تعداد زیادی نوشته و برگه و کاربر دارم. میخوام قالب رو تغییر بدم. یه راهی که میدونم اینه که قالب رو روی همون هاست نصب کنم. جدا از اینکه خطا بده یا نه، تا بخوام قالب رو تنظیم کنم سایت چند روزی از دسترس خارج میشه. راه دومی که به ذهنم میزنه اینه که یه سایت با قالب جدید روی یه هاست دیگه طراحی کنم، محتویات مهم سایت قبلی رو انتقال بدم و بعد از اینکه این سایت تمام و کمال آماده شد اونوقت با duplicator منتقل کنم. به نظرم میرسه راه دوم باعث بشه سایت سبک تر از راه حل اول در بیاد و خیلی اطلاعات الکی منتقل نشه. چنتا سوال داشتم:
1- کلا منطقی ترین راه برای این کار چیه؟ بقیه از چه روشی سایت رو به کل عوض میکنن؟
2- با درونریز وردپرس اطلاعات رو جابجا کردم، تصاویر شاخص نوشته ها به مشکل خورد. عکسها به هاست جدید منتقل شده ولی به عنوان تصویر شاخص نوشته ها قرار نگرفته. محتویات رو چجوری میتونم به بهترین شکل منتقل کنم؟
3- اگه نظر شما راه حل دوم هست، چه نکاتی رو رعایت کنم تا سئوم به مشکل نخوره؟
4- لینک سایتم رو در انتها میفرستم. قالب فعلی goodnews هست، یکم قالب های خبری رو سرچ کردم به قالب jnews رسیدم. اگه برای قالب بهتر هم پیشنهادی داشتید حسابی ممنون میشم.
سلام و درود
معمولا این روش رو انجام می دم و مشکلاتی مثل: سئو، مشکل در ادرس دهی ها، بهم ریختگی و تنظیمات ندارم.
ابتدا سایت رو به مدت چند ساعت می بندم مثلا در ساعاتی که بازدید کمتره، بعد قالب رو نصب می کنم و تنظیمات و چیدمانشو، چند ساعت انجام می دم و سپس سایت رو باز می کنم.
چون این روش دوباره کاری و خطاهایی که امکان داره پیش بیاد رو از بین می ره. در این چند ساعت هم سئو به مشکل نمی خوره و همه چیز خوب پیش می ره. (البته این برای قالب هایی هست که اماده اند و معمولا این طور قالب ها تنظیمات و پیچیدگی زیادی ندارن)
این پیشنهاد و نظرمه.
سایر دوستان هم روش های دیگری رو به شما معرفی می کنن که می تونین بهترین رو انتخاب کنید.
قالب پابلیشر به نظرم خیلی خوبه و امکانات بالایی واسه شخصی سازی میده در کنار اون چندین دمو پیشفرض داره که به راحتی نصب میشن و تعداد بالایی افزونه های مخصوص خودشو داره که یکی از مهمترین اون ها Publisher Migrator Converts هست که قالب های زیادی رو از جمله گودنیوز پشتیبانی میکنه که براحتی بدون هیچ دردسری قالب رو انتقال میده
جدا از امکانات، قالب رو میشه از طریق سایت رسمی به صورت ریالی خریداری کرد. همچنین به زبان فارسی هم پشتیبانی سریع و خوبی دارن
تنها موردی که داره اینکه قالب به صورت پیشفرض فارسی شده نیست ولی به راحتی و با ابزار و افزونه هایی که در اختیار قرار میده، میشه اونو فارسی سازی کرد