تفاوت در حالت پیش نویس و منتشر شده

سلام دوستان
من به مشکلی برخوردم که برام خیلی عجیبه

من از دیشب متوجه شدم که بعضی از ویجت های المنتور کار نمی کنن، یا درست کار نمی کنن.ی ذره که بشتر دقت کردم دیدم که اون آیکون ویرایش با المنتور که توی اون نوار ابزار سیاه و باریک بالای صفحه بود هم ناپدید شده .
بعدا متوجه شدم سفارشی سازی هم ناپدید شده .

وقتی توی کد هاش نگاه می کردم ، میدیدم هست ولی خاموشه ( خاکستری رنگه ) یعنی کد css اش هست ولی کار نمیکنه . یا به قولی خاموشه

در نهایت فهمیدم تمام این مشکلات در حالت پیش نویس وجود ندارن و فقط وقتی به وجود میان که مقاله یا برگه رو توی سایت منتشر می کنم .

خیلی باهاش سر و کله زدم .

خیلی باهاش سر و کله زدم و واقعا خسته شدم . اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بهم بگه

اینم بگم که بک آپ 6 روز پیش رو آوردم بالا و بازم این مشکل به قوت خودش باقی بود

دوستان عزیز صرفا جهت اطلاع میگم خدمتتون

بعد از اینکه وبسایتم رو آپدیت کردم،
آیکون المنتور و سفارشی‌سازی از نواز ابزار مشکی بالای صفحه پاک شد و بعضی از امکانات المنتور هم از کار افتاد .( مثل نشان دادن پست های اخیر به صورت اسلایدی )

من متوجه شدم که وقتی که یک پست در حالت پیش نویس قرار داره ، مشکلی وجود نداره، ولی به محض اینکه اون برگه یا نوشته منتشر میشه، اون مشکلاتی که گفتم اتفاق میوفته

خلاصه اینکه سه تا نکته وجود داره این وسط:

یکی اینکه مثل من آپدیت خودکار وردپرس رو فعال نکنید ، چون در این صورت اگه backup سایتتونم برگردونید باز خودشو آپدیت میکنه

دو اینکه آپدیت 5.7 با المنتور گویا مشکل داره ( در مورد من که اینجوری بود ) و آپدیت نکنید

سه اینکه اگه شرایطتتون مثل منه با wp downgrade برگردونیدش به نسخه ی قبلی و همه چی درست میشه ، فقط قبلش آپدیت خودکار رو از کار بندازید