تمپلت با موضوع دانلود نرم افزار

دوستان کسی تمپلت خوب با موضوع دانلود نرم افزار اندروید سراغ داره ؟
تمپلتی مشابه soft98.ir

سلام

@Angel تو‌ این زمینه تجربیات خوبی داره.

2 پسندیده

ندا خانم تمپلت میشناسی معرفی کنی؟

سلام
ببینید برای سایت های نرم افزاری شما میتونید هر قالب سبک بلاگ و خبری رو استفاده کنید و اصلا نیاز به قالب اختصاصی و خاص نیست بنظرم ، شما با جنه یا صحیفه میتونید بهترین سایت دانلودی رو داشته باشید ، همین قالب مربوط به بلاگ سون هاست رو ببینید یا هزاران قالب خبری و فوق العاده سبک دیگه ، هر آیتمی دوست داشتید بهش اضافه کنید ،
از اونجایی ک سایت دانلودی چیز خاصی نداره اگر آشنایی با ساخت قالب دارید بهتره خودتون بسازید و اگر نه هم روال عادی رو برید جلو .
توی سایت دانلود همیشه در نظر بگیرید ک یوزر سادگی براش از همه چیز مهمتره ، اینکه آپشن بزارید و جینقولک بازی در بیارید یوزر اصلا کاری به این نداره ، فقط میخواد به فایل مورد نظر سریع و راحت برسه و بره ! همین براش مهمه ، پس دنبال ساده ترین و سریعترین قالب ها باشید.

2 پسندیده

سایت زیر به من پیشنهاد شده که چند منظوره هست هم فروشگاه میتونه باش هم دانلود سنتر .
این کار عاقلانه هست هم دانلودسنتر هم فروشگاه ؟

http://mehriranian.com/

ایده بدی نیست اما توجه داشته باشید دو مبحث جداگونه هستن این دو، اگر بتونید هر دو رو باهم بچرخونید خوبه ولی آیتم خیلی سنگینی میشه که نیاز به نیروهای زیادی خواهد داشت و اگه همون نیروها روی یکی از این مباحث زوم کنن نتیجه چند برابر خواهید گرفت.

اوکی به پیشنهاد شما رو یکی از مباحث زوم میکنم .
خودم مبحث فروشگاه انتخاب کردم .
با چند نفر مغازه دار که اجناس مختلف دارند صحبت کردم سایت از من جنس از اونا بعد فروش درصد میگیرم .

سیستم تهیه اجناس خوبی انتخاب کردید درحال حاضر بهترین راه برای تهیه اجناس و سرمایه همینه
امیدوارم موفق باشید