عرض سلام و احترام
بنده میخواستم یه جستجو گر حرفه ای مثل جستجوگری که در عکس ضمیمه کردم برای سایتم فراهم کنم در واقع بعد از پر کردن چندین فیلتر و بعد جستجو کنم درخواست راهنمایی داشتم آیا با افزونه خاصی انجام بدم ؟
عرض سلام و احترام
بنده میخواستم یه جستجو گر حرفه ای مثل جستجوگری که در عکس ضمیمه کردم برای سایتم فراهم کنم در واقع بعد از پر کردن چندین فیلتر و بعد جستجو کنم درخواست راهنمایی داشتم آیا با افزونه خاصی انجام بدم ؟
دوست عزیز شبیه این موتور جستجو در سایت سونلرن موجوده و آموزشش رو هم داده که چهطور در وردپرس پیادهسازیش کنید؛
همهش در این لینک:
https://7learn.com/programming/wordpress/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87
ممنون از راهنمایی شما عزیز
تمام مراحل رو پیش رفتم , فقط تو قدم پنج موندم این که کد مربوطه html رو که همراه با php هست نموندم کجا وارد کنم چون قالب من قال چند منظوره سون 7 هست نمیتونم مکان قرار گیری کد رو پیدا کنم.
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
خب من که این قالبِ چندمنظورهای که میگید رو ندیدم. اما کدی که توی قدمِ پنجم ذکر شده رو، طبیعتاً شما هر جا قرار بدید پیاده میشه. باید بذاریدش اونجایی از قالبتون که میخواید.
ممنونم از محبت شما توسط افزونه Woody ad Snippets که دریافت کد php رو هم پشتیبانی میکرد حلش کردم.
خدا خیرتون بده