حدود چهار محصول از سایتم تمام شده و دیگر قرار نیست موجود بشن . برا همین تصمیم گرفتم صفحات مربوط پاک کنم .
راه اصولی چی که سئو تاثیر نذار ؟
افزونه یواست استفاده میکنم .
سلام
اگر از افزونه Yoast استفاده میکنید، بعد از پاک کردن هر محتوایی، میتونید از هدر 410 استفاده کنید که باعث میشه به موتورهای جستجو در مراجعات بعدیشون اعلام کنه که این محتوا، یک محتوای حذف شدس و سریعتر از لیست ایندکسشون بایستی خارج بشه.
اما در کل پیشنهاد نمیکنم این محصولات رو حذف کنید.
اگر این محصول/محصولات منعی از نظر مقررات برای وجود صفحشون در سایت شما نداره، پاکش نکنید و صرفا ناموجودش کنید تا از ترافیک احتمالی این محصول در موتورهای جستجو بهره مند بشین.
سلام ، جدیدترین راه برای از دورخارج کردن لینکی از سرچ انجین ها به این صورت هست ، که شما باید ابتدا قبل از حذف اون لینک اون رو ریدایرکت کنید و حداقل 30 تا 60 روز این ریدایرکت بمونه ، بعد از اینکه این ریدایرکت کامل انجام میشه توی این مدت زمان شما اجازه خواهید داشت تا لینک مورد نظر رو از دور خارج کنی ، به این ترتیب به هیچ آسیبی به لینک های سایت شما نمیخوره و امتیاز منفی دریافت نمیکنید ،
در حال حاضر بهترین راهکار همینه
اگر امکان داره توضیح بدید چطوری لینک ها ریدایرکت کنم لطفا ؟
افزونه یواست استفاده می کنم .
بعضی لینک های سایتم مثل زامبی شدن باید پاکشون کنم .
در افزونه یواست قسمت نوع بر روی 410 قرار دادم و ادرس صفحاتی که میخوام برای همیشه پاک کنم در قسمت نشان قدیمی کپی سپس افزودن ارجاع دهنده .
روش ریدایرکت به کار بردم درست ؟
صفحات حذف نکردم منتظرم دو ماه دیگه صفحات پاک میکنم .
سلام
ریدایرکت 410 رو زمانی باید استفاده کنید که لینک رو حذف کرده باشید.
استفاده از این ریدایرکت زمانی که لینک وجود داره و دارای محتواست، اشتباهه.
الان کدام ریدایرکت استفاده کنم ؟
بر اساس پیشنهاد @Angel که بالاتر اومده، قبل از حذف لینک، ابتدا اون رو ریدایرکت 301 کنید و بعد گذشت 30 الی 60 روز، اون رو روی 410 قرار بدید.
پیشنهاد بالا، پیشنهاد @Angel هست. اما در کل Yoast برای این منظور یه نقشه راه داره که در پایین براتون قرار میدم.
بر اساس این نقشه، انتخاب ریدایرکت 301 یا 410 رو در دستور کارتون قرار بدید:
نتیجه:
اگر لینک شما، محتوای معادلی در سایتتون داره، اون رو به لینک محتوای معادل، ریدایرکت 301 کنید.
اگر واقعا بایستی انرو پاک کنید، از هدر 410 استفاده کنید، اما اگر همچنان میتونه مفید باشه، اون رو بروزرسانی کنید و نگهش دارید.