سلام وقت بخیر
من میخوام با دی وی یه سایت رو طراحی کنم، میرم در قسمت بارگذاری صفحه جدید و از رو قالب یه صفحه رو انتخاب میکنم ولی بیشتر از یک درصد نمیره جلو و گیر میکنه. هاست رو منتقل کردم به سرور اروپا، دی وی رو آپدیت کردم، php سایت رو آپدیت کردم ولی درست نشد که نشد. راه حلی سراغ دارید؟
درود بر شما،
این مشکل معمولاً به خود دیوی مربوط نیست و بیشتر به ارتباط سرور با سرورهای Divi یا تنظیمات هاست برمیگرده.
چند مورد رو بررسی کن:
اگر لایسنس Divi فعال نیست یا دسترسی سرور به سرورهای Elegant Themes برقرار نباشه، ایمپورت بعضی Layoutها روی ۱٪ گیر میکنه.
از بخش Divi > Support Center ببین همه موارد (خصوصاً Remote Access و REST API) سبز هستند یا نه.
افزونههای امنیتی، کش یا فایروال (مثل ModSecurity) رو موقتاً غیرفعال کن و دوباره تست بگیر.
مقدارهای PHP مثل memory_limit (حداقل 256M)، max_execution_time و max_input_vars رو هم بررسی کن.
اگر روی سرور اروپا هم همین مشکل وجود داره، احتمالاً سرور نمیتونه به سرورهای Elegant Themes وصل بشه یا یکی از تنظیمات امنیتی هاست مانع ارتباط شده.
اگه نسخه دیوی، نوع هاست و اینکه لایسنس رسمی داری یا نه رو بگی، دقیقتر میشه علت رو پیدا کرد.