بنده از قالب پابلیشر استفاده می کنم و مثل قدیم آپدیت نمیدن و حس میکنم ی پروژه مردس، خیلیا هم سرش شاکی هستن
جدیدا با این قالب به هیچ عنوان نمیشه با راکت و افزونه های مشابه بهینه سازی کرد و کلا سایت بهم میخوره ( از لود نشدن عکس ها تا نابود شدن صفحه اصلی ) پیشنهاد شما چیه منتظر نسخه 7.7 باشم یا قالب رو به طور کل عوض کنم.
قالب مشابه و بهینه چی پیشنهاد میدین؟ هزینه طراحی کامل سایت با وردپرس چقدر میشه
سلام
به نظر من شما یک وبمستر هستی و بعنوان یک یوزر حرفه ای باید خوودت رو با هرچیزی هماهنگ کنی برای چنین مواقعی تا اونا باگ رو رفع کنن از ابزار بهینه ساز دیگه استفاده کن مثلا ترکیب افزونه کش با اتو اپتیمایز ، یا با نینجا یا خیلی کارهای دیگه ک شمارو از راکت بی نیاز میکنه تا بروزرسانی ارائه بشه ، این روند مطمئنا از سمت اونا رفع میشه اما مهاجرت از یک قالبی مثل پابلیشر ک فوق حرفه ای هست میتونه بازدهی خوبی نداشته باشه براتون پس یکم بیشتر و حرفه ای تر به داستان نگاه کنید.
سلام
واقعا حرفشون سنگین هست نمیدونم چرا همچین تیم قدرتمندی چنین فیدبکی میدن تو دراز مدت
به هر حال این چند تا قالب ک میگم بی نظیر هستن هم از لحاظ سئو هم سرعت و توی تست های فوق العاده زیادی سربلند بودن و شماره یک های دنیای وردپرس شدن
قالب اول که 13 هزار فروش نسخه پرمیوم هم داشته و بدون شک این محبوبیت فروش بی دلیل نمیتونه باشه قالب : Bimber
یک دفعه از طریق پشتیبانی انلاین شون صحبت کردم و پاسخ دادن. به نظرم در پشتیبانی انلاین باهاشون صحبت کنید ببینید اونجا چی می گن. به نظر نمی یاد رهاش کنند