سلام دوستان من وقتی میخوام داخل پنل وردپرس مطلبی بنویسم و یا برگهای ویرایش کنم وقتی میام تغییرات رو ذخیره کنم بالای برگه مینویسه " اتصال برقرار نیست. ذخیرهسازی تا هنگام اتصال دوباره، غیرفعال شد. ما از این نوشته، در صورت نیاز، در مرورگر شما پشتیبان تهیه میکنیم " و من نمیتونم ذخیره کنم تغییراتو . به نظرتون دلیلش چیه من چطوری میتونم رفعش کنم؟
درود
این مشکل زمانی به وجود میاد که ارتباط شما با هاست و وردپرس قطع بشه اینترنت شما ضعیفه یا اختلال داره و یا مرورگر و سیستم شما دچار اختلال شده و ارتباط با هاست و وردپرس قطع و وصل میشه،
در اولین مرحله اینترنت تون رو بررسی کنید اگر اینترنت تون مشکلی نداشت و مشکل پابرجا بود مرورگر و سیستم تون رو بررسی کنید.
موفق باشید
آقا رضا پس هاستم مشکلی نداره مشکل از اینترنت خودمه؟
خیر مشکل شما تحت سرور نیست آپتایم سرورهای سون هاست 99.99% گاهی هم 100% هستند این مشکل میتونه از سرور هم باشه سروری که آپتایم پایینی داره شما میتونید وارد لینک زیر بشید و آپتایم و وضعیت سرور های سون هاست رو بصورت زنده ببینید.
https://status.7ho.st/
این آمار هر یک دقیقه به روز میشه و جالبه بدونید کمتر هاستینگی این آمار رو به صورت عمومی قابل مشاهده قرار میدن و یک دلیلش میتونه این باشه که آپتایم پایینی دارن
این مشکلی که عرض کردم مربوط به هاستم توی سون هاست نیست، یک سایت دیگه دارم توی میهن وب هاسته پشتیبانیشون میگه مشکلی از سمت سرور نیست و مشکل از اسکریپتتونه، برید تو انجمنا مطرح کنید یا با یک برنامه نویس در میون بذارید😒
مشکل نمیتونه از اسکریپت باشه چون تیم وردپرس هر چند ماه داره سیستمش رو آپدیت میکنه و کاربران هم معمولا اون آپدیت ها رو در سریع ترین زمان ممکن اعمال میکنن اگر مشکل سیستم وردپرس باشه باید سایر دوستان هم این مشکل رو داشته باشن
مشکل شما درحال حاضر میتونه چهار دلیل داشته باشه
اینترنت
سیستم و مرورگر خودتون
سرور
کمبود منابع
در پاسخ اول به سرور اشاره ای نشد چون بنا رو بر این گذاشتم که شما از سرویس های سون هاست استفاده میکنید.
سلام
بنده هم قبلا این مشکل رو روی این شرکت داشتم ،اگر هم اشتباه نکنم رو هاست ایران بودم . اگه مطمئن هستید با فرمایشات رضا جان که مشکل از اینترنت نیست ، قطعا مشکل از هاستینگ هست.
بر عهده نمیگیرن میگن مشکل از سمت خودتونه