سلام وقت بخیر پیشاپیش عیدتون مبارک دوستان محترم انجمن
بنده چند خطا در سایت در Products و Review snippets دارم افزونه اسکیما پرو هم نصب کردم این خطاها است میشه طبق عکس ها راهنمایی ام کنید چطور رفع کنم یا چه افزونه ای برای رفع این مشکل وجود داره یا نحوه ثبت افزونه اسکیما برای سایت بنده به چه صورت است ممنون میشم راهنمایی ام کنید آدرس سایت https://rahaphoto.ir/
سلام وقت بخیر
این موارد با افزونه رفع نمی شود شما باید تغییراتی در قالب انجام دهید و متدهای مورد نیاز یه سایت فروشگاهی از دید گوگل در سایت اضافه گردد. نیاز به یکسری متدها در سایت شما می باشد که ربات گوگل به این موارد اهمیت می دهد.
شما باید با یک توسعه دهنده یا سئوکار که تخصص کد نویسی نیز دارد همکاری کنید تا این موارد را رفع نماید.
سلام درود بر شما ممنونم عزیز
شما کسی میشناسید معرفی نمایید؟
برای این مورد متاسفانه خیر در همین انجمن درخواست دهید شاید توسعه دهنده اید قصد همکاری داشته باشد
خیلی ممنونم انشالله همیشه سلامت باشید
با سلام و درود. در پست شما 5 عکس وجود دارد که مربوط به اسکیمای پروداکت و رویو می باشد. بیایید به ترتیب همگی را درست کنیم
تصویر اول: اگر در اسکیمای product بصورت دستی عدد امتیاز وارد کرده اید این کار اشتباه است و در سایت های وردپرسی نباید این کار را بکنید. فیلدهای رویو در این اسکیما را پاک کرده و برای رویو ها به این بخش کاری نداشته باشید. از مشتری ها و کاربران بخواهید برای محصولی که می خرند امتیاز و ستاره ثبت کنند. این کار آیتم های نظر و ستاره را برای شما بوت می کند. اگر ساختار دستی است، از یکی از سایت های تولید کد اسکیماکمک بگیرید و در آن یک اسکیمای پروداکت کامل را بسازید و درج نمایید. این مشکل می گوید امتیازها صفر یا مقدارشان منطقی نیست. شما باید مثلا 5 نظر داشته باشید که میانگین داشته باشند. این امتیازها باید یک حداقل امتیاز و یک حداکثر داشته باشد. من امتیاز کم می دهم و شما امتیاز زیاد. این وسط میانگین گرفته می شود.
در تصور دوم برای sku نگران نباشید و نیازی نیست اقدام کنید.برای رویو باید نظرات در محصولات ثبت شود. این کار ممکن است یک آیتم جدا برای رویو شناسایی شود و به اسکیمای پروداکت نچسبد که مهم نیست. در خصوص brand باید در اسکیمای product نام برند محصول و پیوندی به کتگوری آن برند را درج کنید. در کنسول بر روی این هشدار کلیک کنید و محصولاتی که لیست شده را تصحیح کنید. برای جمع امتیازات هم با درج چند نظر و ستاره بصورت کامنت این بخش هم بوت خواهد شد.
در تصور سوم فقط دو هشدار جدید داریم. برای gtin, mpn, sku نیازی نیست کاری انجام دهید. اینها کدهای انبارداری و شناسه محصول هستند که اجبار نمی باشند و مشکلی برای شما ایجاد نمی کنند. برای فیلد تصویر ولی نیاز است تا برای محصول تصویر شاخص و سایر عکس ها را درج کنید. در اسکیمای پروداکت نتوانسته عکس را بیابد.
در تصویر چهارم درگیر فضای آفر هستیم. در اسکیمای پروداکت باید برای محصول نرخ را به ریال و واحد ارزی را IRR همچنین وضعیت محصول را بر روی AVAILABLE بگذارید و تاریخ را نیز یک زمانی در آینده تعریف کنید که این تاریخ مهم نیست ولی باید برای مثلا سال 1402 باشد. اگر اسکیما را بصورت دستی گذاشته اید که تصور می کنم اینطور باشد، باید برای بخش url آدرس صفحه محصول را بگذارید
در تصویر پنج جمع مشکلات بالا را می بینیم که رویو قرمز است. حتما هرچی به عنوان نظر و ستاره دستی پر کرده اید را حذف و ساختار اصولی نظر را رعایت کنید. نظر باید یک عنوان و یک نویسنده و مقدار امتیاز و متن نظر داشته باشد که در استراکچر کامل پروداکت نام سایت هم درج می شود. سایت تکنیکال سئو بهترین مولد اسکیما را دارد.
با اجازه ادمین محترم، این آدرس ویرگول من است علیرضا ناجی - ویرگول و تمام این مشکلات را در آنجا آموزش داده ام.
موفق باشید