با سلام
این ارور ها نشون دهنده ی چی هست ؟
و چجوری میشه بر طرفشون کرد؟
سلام و درود
خطای Serve scaled images
شما در وبسایتتان عکسی با ابعاد بزرگ برای کاربر لود میکنید ولی ابعاد کوچیک به آن نمایش میدهید.
برای رفعش دو راه دارید:
ابتدا در فتوشاپ ببرید و اندازه و حجمش را متناسب با اندازه تصاویری که قرار هست در سایتتون باشه قرار بدید.
یا در وردپرس از افزونه Imsanity استفاده کنید.
خطای Optimize image هم تقریبا مشابه همین خطاست با این تفاوت که حجم تصاویرتون بالاست و باید بهینه کنید.
برای این مورد هم دو راه در پیش دارید:
در فتوشاپ تصاویرتون رو تا حد ممکن بهینه و کم حجم کنید.
از افزونه های Smush – Compress, Optimize and Lazy Load Images و reSmush.it Image Optimizer استفاده کنید تا تصاویرتان تا حد زیادی بهینه کننند.
با انجام این موارد خطاهاتون برطرف میشه
سلام تمام عکس های سایتم در ابعاد 600 در 337 هستند.
من با کد فانکشن از ساخت تصاویر تکراری جلوگیری کردم.
احتمال داره از اون باشه؟
سلام و درود
مطمئن بشید تصاویری که اپلود کردید همان اندازه بوده یا ریسایز کردید؟ چون اگر تصویر شما به عنوان مثال 800 در 500 بوده و شما تصاویر با استفاده از کد 600 در 337 کرده باشید این مسئله بوجود می یاد.
باید تصاویر را متناسب با سایز مشخص کنید و بعد حجم مناسبی داشته باشه
نیازی به کارخاصی نیست منم این مشکل رو داشتم الان GTmetrix روی 100 هست
کافیه تصاویری که خودش کمپرس میکنه رو بازکنید ذخیره کنید و جایگزین تصاویر خودتون کنید.
این مسئله اگر به صورت اساسی حل نشه بعد از اپلود تصاویر بعدی همان مسئله تکرار خواهد شد و باعث مشکلات اینچنینی میشه. تصاویری که در gtmetrix اعلام می کنه برای همان لحظه هست ولی اگر موارد بهینه سازی و اندازه تصاویر رعایت نشه. مجددا همین مورد خواهد بود
ممنونم ،
بعد از تغییر کد ها استایل ها باید تصاویر را پاک کنم و از اول آپلود کنم باز؟
و آیا استفاده از width: 95% هم خطا ایجاد میکنه؟
خیر. نیازی نیست. تصاویر را بهینه وریسایز کنید. هر انچه که شما ریسایز رو دستی داده باشید این اتفاق می افته
اگر به یک عکس max-width: 100% اعمال کنم هم این خطا رخ میده؟
بله. این مورد از لحاظ بهینه سازی هم پیشنهاد نمیشه