دامنه ir بهتر است یا .com (برای جامعه هدف ایران)
درود
جفت دامنه ها یه کارو انجام میدن و
خب این تو چندتا موضوع با هم تفاوت دارن
هم قیمت
هم جهانی بودن
بیشتر سایت ها و یا شرکت ها جفت این دامنه هارو ثبت میکنن که کس دیگه ای ثبت نکنه و یا با اسم خودش رقیبش نشه
حالا همه اینا یه طرف موضوع هستش
باید سایت و هدف آیندش رو بسنجی
هر دو در یک سطح هستند در حال حاضر ، شاید ده سال پیش بود میگفتم دات کام ، چون اصلا ایرانیها نمیدونستند دات آی آر هم وجود داره و یا پسوندهای دیگه ، کل سایت هارو با دات کام میشناختن.
اما یک نکته : مخاطب هدف خاصی اگه دارید شاید کمی فرق کنه ، به عنوان مثال اگه مخاطبان هدف شما مدیران شرکت ها و آدم های اتو کشیده هستند، قطعا دات کام یک شخصیت دیگه ای از دید این دسته از مخاطبان داره.
موفق باشید
بسته به نوع کارکرد شما و سایت شما داره اما تهیه کردن جفتش باهم خالی از لطف نیست
بعضی از سرویس های گوگل از دامنه ی ir پشتیبانی نمیکنن و بعضی از مراحل اداری ایرانی نیازمند دامنه ی ir هستن پس خالی از لطف نیست اگه یک مقدار هزینه ی بیشتری کنید و جفت دامنه رو تهیه کنید.
از نظر شناخته شدن فرقی نداره هم ای ار و هم کام شناخته شده است اما برای رسمیت و بهتر جلوه دادن کار شما بهتره جفتش باشه
سلام
من متوجه نشدم کدوم مراحل اداری نیازمند دامنه ir هست🤔
من خودم ir و com را دارم و حتی برای سایتم با پیشوند com نماد اعتماد و نشان ساماندهی گرفتم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
با نظر محمد جان موافقم جفتش در یک سطح هستن و جدیدن دیدم حتی بعضی سایت ها که ir دارن هم گوگل ادز ثبت کردن
@arta
البته آرتا جان مقاله ای که گذاشتین نیاز به بروز رسانی داره چون کلودفلیر با ir اکی شده
رو چشم. به زودی همه مقالات رو بروز می کنیم.
چشمتون بی بلا آرتا جان