دانلود افزونه Really Simple SSL Pro 4.1.5 فعالسازی آسان اس اس ال وردپرس

سلام
نسخه 4.1 اومده.

سلام خدمت خانم @Angel و خسته نباشید. لطفا نسخه جدید افزونه رو قرار بدید.
با تشکر از شما

@Angel سلام، نسخه 4.0.7 اومده، لطفا قرار بدید.
سپاس :pray:

سلام
4.1.4 اومده؛ انگار این پست غیر فعاله که این افزونه به روزرسانی نداره!!!

سلام و احترام،
افزونه Really Simple SSL ، یک ادآن داره دقیقا مشابه ادآن پرو که قابلیت های پرو رو فعال میکنه به اسم multisite که برای استفاده در مولتی سایت وردپرس نیاز هست. برای خرید باید لایسنس agency پلاگین رو بگیریم که تو این صفحه نوشته : Really Simple SSL Pro - Really Simple SSL
“”A separate multisite plugin is bundled with the agency unlimited license.””
اگه امکانش باشه ادآن مولتی سایت این پلاگین هم اضافه کنید یا امکان خریدش رو فراهم کنید ممنون میشم.

سلام
نسخه 4.1.5 اومده؛ لطفاً به روزرسانی کنید.

پست اول بروزرسانی شد و نسخه پرمیوم 4.1.5 به پست اول پیوست گردید /

من تو کدهای این افزونه چند تا بک لینک دیدم. آیا مطمئن هستید این افزونه را از لحاظ کد کاملا چک کردید؟؟

سلام @Angel
در کلادفلر چندتا از این موارد امنیتی که در نسخه pro این افزونه هست اتوماتیک فعال میشه.

حالا سوالم اینه که با نصب این افزونه آیا باید اینها رو از سمت سرور هم فعال کنم یا نه؟

تداخلی پیش نمیاد؟

آخه در پستهای قبلی رحیم جان گفتن که از سمت سرور هم فعال کنید که اگه یکبار ارتباط با کلادفلر قطع شد، این موارد امنیتی فعال باشن.

سلام حسین جان
بهتره از یه طرف این موارد فعال باشه ، اگر کلودفلر دارید اصلا نیازی به چنین افزونه ای نیست ، کلودفلر خودش تمام این موارد رو پشتیبانی میکنه و پیشنهاد اول من همیشه کم کردن افزونه ها بوده و شک نکن خواهد بود .
در کل صحبت نیازی نیست هردو فعال باشن .

1 پسندیده

سلام خسته نباشید
لطفا افزونه رو بروز کنید

آیا افزونه تاثیری در سطح امنیت سایت دارد؟
آیا در سرعت تاثیر میگذارد؟
آیا با فعال بودن ssl باز نیاز میباشد؟
سایتی برای تست معرفی میکنید که حتی پس از فعال کردن ssl بدانیم که نیاز به این افزونه میباشد یا نه.
با تشکر

علیرضا جان قطعا افزونه های امنیتی باعث جلوگیری خیلی از مشکلات میشن
در سرعت اگر تداخلی ایجاد نکنه نه مشکلی در سرعت سایت بوجود نمیاره ولی هاست بهینه شده و فایروال های نصب شده روی سرور هم خیلی مهمه که باید موقع خرید دقت بشه
در مورد فعال بودن ssl خوب از هر لحاظ نگاه کنی ssl قطعا برای همه سایت ها مخصوصا فروشگاه ها که با درگاه سرکار دارن مهم هست حالا از لحاظ سئو اینا که بماند
و افزونه ssl دقیقا یه سری کد به فایل htaccess اضافه میکنه آدرس ها به درستی و با پروتکل https فراخوانی بشن همین
برای اسکن سایت از لحاظ امنیت سایت های زیادی وجود داره کافیه یه سرچ بزنی

لینک - لینک

لینک و …

هدرهای امنیتی سایت که با نصب SSL PRO کامل سبز میشه
خودم اینارو قبول دارم ولی دلیل مقاومت کردنم جلوگیری از نصب افزونه هاست
برای چک کردن هدر های امنیتی سایت [Security Headers] سر بزنید.