MonsterInsights Pro نام افزونه ای حرفه ای و بسیار محبوب و در عین حال با ارزش برای وردپرس میباشد که به کمک آن میتوانید وب سایت خود را به ابزارهای آنارگیری گوگل متصل کنید ، گوگل آنالیتیکس بدون شک ب هتر ین جامعه آماری به شمار میاد و برای همکاری و هم پا بودن باهاش این افزونه بهترین گزینه است ، این افزونه از منابع استفاه خاصی نداره و برای چک کردن آمار پنل آنالیتیکس نیاز به تغییر آی پی ندارید و تحریم ها در اینجا مشکل ساز نمیشه و به سادگی آمارتون رو چک میکنید ،
از این به بعد سعی میکنیم افزونه هارو نسخه اصلی + لایسنس برای فعالسازی قرار بدیم چون یه سری از سازنده ها دارن سخت میگیرن بحث حذف کردن لایسنس رو ، این افزونه رو هم به همین روال همراه لایسنس براتون قر ار میدم
سلام
دمتون گرم بابت آموزش ها و مخصوصا افزونه هایی ک داخل انجمن قرار میدید …
احتراما این افزونه روی هاست های داخلی کار میکنه و به گوگل آنالیتیک متصل میشه !؟
چون از افزونه های مشابه ک استفاده کردم متصل نشد …
@gitigohar
سلام مجتبی عزیز ، باید دوستانی که استفاده میکنن رو هاست داخلی بصورت ستقیم ببینیم مشکلی نداشتن
دوست خوبم جناب علیرضا گیتی گهر شما روی هاست داخلی استفاده فرمودید این افزونه رو ؟
ندا جان کاش میتونستم در این زمینه کمکی کنم ولی من از این افزونه روی هاست خارجی دارم استفاده می کنم با اینهمه واقعا گمان نمیکنم مشکلی برای استفاده در هاست داخلی باشه اما مطمئن نیستم!
ولی روی هاست خارجی که واقعا فوقالعادهست. تا جایی که واقعا نیاز اساسی است، ادمین رو از بازرسی دائمیِ گوگل آنالیتیکس بینیاز میکنه مگر اینکه آمار خیلی دقیقی لازم داشته باشید.
سلام خیلی ممنونم بابت افزونه عالی فقط اینکه بنده وقتی کد گوگل آنالیتیکس داخل هدر سایت قرار میدم امتیاز گوگل وب مستر 2 تا 3 درصد کم میشه دلیل چی میتونه باشه؟؟
امید جان خوب شما میتونی کد گوگل آنالیتیکس رو بزاری تو سایتت و خیلی شیک از تو نرم افزارش یا سایت خودش آمار رو چک کنی ، اینطوری دردسر هم نداره
اما افزونه آل این وان سئو مثلا من استفاده میکنم کد رو داخلش میزنم اصن توی فوتر هم نمیخواد بزارم
من از افزونه yoast برای یکی از سایت هام rsst.ir استفاده میکنم. وقتی آنالیز از سئوی سایت می گیرم می زنه شما از analytics استفاده نمی کنید. در صورتی که کد رو گذاشتم توی سایت. راه حل این موضوع چیه؟ باید افزونه analytics نصب کنم روی سایت حتما؟