Borlabs Cache نام یکی از بهترین افزونه های کش و بهینه سازی وردپرس هست که به علت قیمت بالا و مشکلاتی که نسخه های نال شده دارن تو دسترس ایرانی ها نیست ، اما امروز نسخه اورجینال این محصول رو خریداری کردم و فایل اصلی رو براتتون قرار میدم تا شما عزیزان هم بتونید از این افزونه استفاده کامل رو داشته باشید ، این افزونه اولین سیستم کش پیش بارگیری رو داشت و تقریبا توی این زمینه شماره یک هست در زمینه کش هم با تمامی وب سرورها همخوانی صد در صد داره و مشکلی ایجاد نخواهد کرد و میتونید بهترین امتیاز رو باهاش کسب کنید.
سلام دوست خوبم ، ببین پیش بارگیری هم مثل تمام افزونه هایی که افزایش سرعت میدن توی شرایط مختلف بازدهی مختلف دارن ، اما اگر بصورت کامل بخش کش ، بهینه سازی ، پری لود رو به این افزونه بسپارید واقعا نتیجه خوبی میگیرید ، چون تست کردم و واقعا عالی بوده
سلام علیرضا جان
همیشه گفتم توی حالت های مختلف بازدهی های مختلفی داریم ، از طرفی خوب توی عالی بودن این افزونه شکی نیست اما من توی سرعت و بهینه سازی بالا راکت رو ترجیح میدم چون سریع هم تنظیم میشه و وقت نمیگیره نیاز به تنظیمات پیشرفته خاصی هم نداره ، اما اگر وقتش رو دارید حتما تست کنید و بررسی که شاید نتیجه بهتری بگیرید