سلام و درود خدمت تمامی کاربران و مخاطبین گرانقدر سون هاست. قالب پنل مدیریت otika رو میخواستم. این قالب در تم فارست به فروش میره. لینک تم فارستش رو هم میزارم ( حتما دمو ببینید ). اگه کسی داره، در اختیار همه بزاره.
خانم @Angel لطفا هر چه سریعتر قالب اورجینال otika رو تهیه کنید. یا حداقل زمان دقیق یا تخمین بگین. مطمئنا استقبال زیادی خواهد داشت. تا جای امکان، براش تاپیک هم بسازین. ممنون
امیرحسین جان مطمئن باش هر وقت اوکی بشه من هم قرار میدم در حال حاضر مشکلی پیش اومده برای حساب پی پالم اما اوکی میشه بالاخره ، چیزهایی ک بهتون ارائه دادم توی همون سطح هستن اون چیزی ک شما میخواید هم همین حدود حج رو داره و برتری در مقابل این نسخه هایی ک دادم نداره به هیچ وجه ، در هر صورت در صورت اوکی شدن قرار میدم
@Angel خانم سلام مجدد. شاید جسارت باشه. ولی به هر حال، حلال کنید. امیدوارم بتونم روزی جبران کنم. قالب Vuexy هم خوب و حرفه ایه. اگر ممکنه اونم تهیه بفرمایید. به هر حال، قالب otika کار منو راه میندازه.
عالیه. اگر ممکن بود، Vuexy رو هم در تاپیک جدید بزارین. هر وقت آماده بود. خیلی دوست دارم وقتی Vuexy هم قرار داده شد بفهمم. پس همون بهتر که هر روز انجمن رو چک کنم.