اقا دمت گرم مرسی از راهنمایی عالی تون و اخلاق ویژه!
فقط من ایمیل هام چک میکردم برا دیدن پاسخ تو جمیل نمیدونم چرا پاسخ شما تو قسمت تبلیغات میافته
اقا دمت گرم مرسی از راهنمایی عالی تون و اخلاق ویژه!
فقط من ایمیل هام چک میکردم برا دیدن پاسخ تو جمیل نمیدونم چرا پاسخ شما تو قسمت تبلیغات میافته
بین اهالی اپن سورس و دوستانی که تحت سیستم عامل ویندوز و ای اس پی نت کار میکنند جنگ بهترین وجود داره
ولی از نظر من شما یکی از زبانهای سی را یاد بگیر نظر من c++ هستش و بعدم برو سراغ پایتون . از معادلات ریاضی هم نترس منابع زیادی واسه پایتون وجود داره و کتابخانه های خوبی داره . اگر هم برنامه نویسی اندروید میخوای اختصاصی کار کنی برو سراغ اندروید استدیو و زبان کاتلین که به صورت ویژوال هستش و خوبه نمونشم سایت پینترس هست که با کاتلین نوشته شده .
ولی استارت کارت و قبل از اقدام به یادگیری برنامه نویسی کلا برو ویدئوهای جادی را ببین و با اصول برنامه نویسی و کار با git و github را یاد بگیر و بعدش استارت بزن ، سی پلاس پلاس را اول یاد بگیری ۷۰ درصد مسیر برنامه نویسی را رفتی
اکثر برنامه های تو دنیا اپن سورس هستند و میتونی تو گیت هاب ببینی حتی ارزهای دیجیتال هم اپن سورس هستند .
موفق باشی
سلام خوبین ؟ مرسی از راهنمایی شما ولی من هرجا تحقیق کردم ++C رو به عنوان سخت ترین زبان ها نام بردن. برای شروع توصیه کردن پایتون و شما بعد از اون پایتون رو گفتید نظر متفاوتی بود
از نظر علاقه به خود برنامه نویسی علاقه دارم اینطور نیس ک بگم بخاطر پول میرم سمتش حتی قبل از دونستن درامد زایی بودنش از سنین کم هم دوست داشتم. ولی برای شروع فکر نکنم خیلی قابل هضم باشه
اگه واقعا میخوای برنامه نویس موفقی بشی الزاما باید یکی از برنامه ها سی را بلد باشی و با یادگیری اون کلی از مسیر را رفتی . ببین یه موقعی سخت بود که منابع محدود بود . الان هرجا گیر کنی کلی منبع واسه رفع کارت وجود داره . فکر سختی و آسونی نباش . فقط شروع کن