قالب وردپرس خوب برای این موضوع میشناسید؟
صفحه ی اصلیش که خیلی سخت نیست. قسمت های فرمش رو هم به نظرم بشه با گرویتی فرم در آورد. فقط اون قسمت که رو هر باکس کلیک میشه و فرم اون پایین باز میشه رو نمیدونم. یا اینکه وقتی روی منوها کلیک میشه به صورت پاپ آپ باز میشه.
به عنوان سوال دوم، کلا همچین سایتی درست و اصولی هست؟اینکه همه چیز تو یه صفحه باز میشه؟ (از لحاظ سئو و فاکتورهای دیگه)
باید ترکیبی از المنتور + گراویتی فرم + جی کوئری این مسئله رو در بیارید
از لحاظ سئویی بازنشدن در یک صفحه به این شکل پیشنهاد نمیشه! البته این صفحات هدفی برای سئو نیستند و معمولا روی این مورد توجه ای نمیشه چون صرفا فرم و اطلاعاتی هست که قرار می گیرند و هیچ کاربرد و نگاهی برای گوگل نداره
ممنون. المنتور که صفحه سازه دیگه؟همون کار رو با ویژوال کامپوزر هم میشه کرد، درسته؟
در مورد جی کوئری. یعنی باید کد نویسی انجام بدم یا افزونه ای چیزی براش هست؟
جدا از اینکه نمیدونم این کدهای جی کوئری چه جوری هستن، به فرض اینکه پیدا کنم کدهاش رو، چجوری میشه یه کدی رو به قالب آماده ی وردپرس اضافه کرد؟ یه موقع هایی تو یه پروژه مجبور شدم یه قسمتی رو کد php کار کنم، یه افزونه بود که ابزارک میداد. کدهام رو تو اون میزدم. بعد ابزارک رو تو صفحه استفاده میکردم. ولی هیچ دیدی ندارم که یه باکسی که با ویژوال کامپوزر ساخته شده، کدهای جی کوئری رو چجوری بهش اضافه کنم که وقتی روش کلیک شد یه باکس دیگه باز بشه که توش فرم باشه.
کلا این چیزی که شما فرمودید برای کسی هست که قالبش رو هم خودش کد زده باشه، یا تو این قالب های آماده هم میشه. اگه میشه که بیافتم دنبال کدهای جی کوئریش.