راه اندازی فروشگاه و پنل کابری

سلام دوستان خسته نباشید بعد از کلی تلاش تونستم سایتمو درست کنم،الان دو سه ماهی هست درگیره اینم که چطور فایل هایی که درست میکنم رو بفروشم،خیلیا توضیح کلی فقط بهم دادن وقتی توی تلگرام پرسیدم. چیزی که واسم گیج کنندس اینه که چطور مثلا یه کاربر توی سایتم ثبت نام میکنه، و مثلا قسمتی که خریداری کرده واسش باز بمونه، اونایی که نخریدن بسته بمونه واسشون(فیلم های اموزش زبان مثلا).

سلام و وقت بخیر به شما دوست عزیز

این مورد بستگی تلاش و صبر شما دارد.

باید محتوایی که تولید می کنید جذاب و مفید باشه. حتما در بحث سئو: کلمات کلیدی درستی انتخاب کنید و در متن استفاده کنید. لینک سازی داخلی و خارجی باید انجام بشه. فعالیت در شبکه های اجتماعی و انتشار آن. تبلیغات در گوگل ادورز و شبکه های تبلیغاتی که هزینه دارد.

و بعد از تلاش و انجام این موارد، نیاز به صبر هست تا بتونید به فروش بالایی برسید.

جزئیات این قضیه زیاده که به موارد مهمش اشاره کردم و سایر دوستان هم خواهند گفت.

1 پسندیده

سلام وقتتون بخیر خیلی تشکر می کنم از راهنمایی خوبتون راستش باید دقیق‌تر سوالمو را مطرح می‌کردم مشکل من محتوا اینها نبود مشکل من این بود که چه جوری فایل هامو بفروشم.
یعنی اینکه افزونه های خاصی را باید نصب کنم کاربرا بتونن ثبت نام کنن؟ یا مثلا فروش فایل ها باید افزونه ای نصب کنم این مشکلمه چند ماهه واقعا درگیرشم ولی هنوز نفهمیدم :frowning:

1 پسندیده