دوستان ما یک فروشگاه لوازم موتورسیکلت داریم، بخشی از محصولات ما عمومی هست و ربطی به موتور و مدلش نداره مثل کلاه و لباس موتورسواری اما بخشی دیگر مرتبط با برند، مدل و سال ساخت هست مثل لنت، آینه، صفحه و قطعات مکانیکی.
من میخوام برای اضافه کردن یک محصول مثل لنت داخل ویژگی ها برند محصول بعد مدل محصول متناسب با برند انتخاب شده و بعد سال ساخت رو وارد کنم. برای مثال
آیا این امکان وجود داره در ووکامرس؟ نمیخوام فقط حالت متنی باشه چرا که بعداً داخل فروشگاه بتونم بر اساس برند، مدل و سال ساخت موتورها فیلتر برای محصولات بذارم (یا کاری کنم کاربر موتورش رو انتخاب کنه و محصولات مرتبط با موتورش رو براش بیاره)
ممنون میشم راهنمایی کنید، یچیزی فرض کنید مثل استان و شهر که وقتی ی استان انتخل میشه شهرهای مرتبطش لود میشه، منتها این رو من در بخش ویژگی های محصولاتم میخوام داشته باشم.
امیدوارم درست منظورم رو توضیح داده باشم و قابل درک باشه
به نظرم یک توسعه دهنده پیدا کنید تا این رو براتون پیاده سازی کنه. سوء تفاهم نشه، انجمن سون هاست برای رفع مشکلات هست و این چیزی که شما نیاز دارید یه مشکل نیست. بیشتر مثل یه امکان برای وبسایتتون هست که خیلی هم یکتا بر اساس نیاز شماست.
دوست عزیز این موردی که شما میگین در ووکامرس به صورت پیش فرض دیده شده.
شما نیاز به ایجاد ویژگی محصول از تمام متغیرها دارید.
هر اونچه که تغییر میکنه و کاربر حق انتخاب داره از ویژگیهای محصول، میشه متغیرهای یک محصول.
شما باید از همه مواردی که بالا مطرح کردید مثل: برند، سال ساخت و… ویژگی بسازید و سپس با ایجاد محصول متغیر یا Variable Product، امکان انتخاب برای خرید به کاربر بدید.
به طور مثال در پایین رنگ و سایز ویژگیهای محصول هستند که کاربر میتونه انتخاب کنه: