سلام
من خودم تو این زمینه کار نکردم اما کسی بود که میشناختم که قالب وردپرس تو سایت تم فارست میفروخت یه صحبتی که شد فهمیدم اول از همه اینکه فقط از طریق paypal میتونی دریافت وجه داشته باشی نه هیچ سیستم مالی دیگه ای
دوم خب سایت تم فارست برای کاربرانی که ایران زندگی میکنن محدوده (تا الان که خبر دارم با ایرانی بودن ما مشکلی نداره با زندگی کردنمون تو ایران مشکل داره )و اجازه فعالیت نمیده برای همین وقتی میخوای با اکانت توسعه دهنده کار کنی اصلا نباید با ip ایران وارد بشی حتی یکبار و اینکه حتی با قند شکنم وارد بشی میبرتت لیست سیاه چون قند شکن ip مشخصی نداره و معمولا یه ip تابلویی هستش که مشخصه داره از قند شکن استفاده میکنه پس باید از سرور مجازی استفاده کنی
سوم هم اینه که ظاهرا باید پاسپورت داشته باشی چون سایتش وقتی ثبت نام میکنی ازت درخواست پاسپورت میکنه (اینو یکمی شک دارم دقیقا درست باشه)
و در آخر اینکه هر زمانی بهت مشکوک بشن میتونن حسابت و ببندن و ازت درخواست قبض خدماتی کنن که مطمئن بشن از کشور های لیست سیاه تحریم های آمریکا نباشی و حتی شاید دیگه نتونی حسابتو باز کنی
ولی خب به نظرم ارزششو داره اگر به توانایی برنامه نویست مطمئن هستی که قالبت و تم فارست قبول کنه امتحان کن با این قیمت ارز به نظرم به دردسراش میارزه البته یادت نره کسی که هویتت و میشناسه نباید بدونه داری تو این سایت ها کار میکنی چون برای بعضی پیش اومده که یه سری فهمیدن و درخواست باج داشتن که یا باید به ما پول بدی یا میگیم تو از داخل ایران هستی
امیدوارم این قصه کمکت کرده باشه
من نفهمیدم قند شکن رو در کجای کره زمین استفاده میکنن ما خودمون از فیلتر شکن استفاده میکنیم ( چیه بر میدارین اسم این بی گناه رو عوض می کنین )
به نظر من شما اگه یه اشنا در خارج داشته باشین خیلی خوبه میتونین از اون کمک بگیرین دیگه نگران مسدود شدن اکانتتون هم نیستین
و اینکه من شنیدم چند وقت پیش انواتو ip کاربران ایرانی رو باز کرده بود تا ایرانی ها با ip خودشون وارد بشن بعد بفمه ما ایرانی هستیم بعدش بن کنه ما رو
با احترام
از هر ۲ دوست عزیز تشکر میکنم ، قطعا هر کلامی میتونه کمک کننده باشه ، ارادت
چیزی که خودم ین چند وقت متوجه شدم همونطو که شما گفتید ، اگه شک کنن بهتون اول اطلاعات رو با پی پل چک میکنن و مشکلی ببینن مدارک صاحب پی پل رو میخوان . چیزی که هست پی پل های ساخته شده در ایران همگی فیک هست و به این مقطع اگه برسیم حسابمون قطعا بسته میشه . کاری که با ۲ تا از بهترین قالب های وردپرس کردن که دوستان ایرانی بودن. که گه میذاشتن ادامه بدن قالب آوادا هم میگرفتن تا یکسال آینده.
با یکی دو تا از دوستان صحبت کردم میگن با ریسک بالا باید وارد بشی ، هیچ تضمینی برای برداشت وجه نداری ، چون داخل ایران هستی.
میخواستم برم فریلنسری خارج از ایران ، اونا که اصلا وحشتناکن ، بهتریناشون همون اول ازت مدارک میخوان.
اگه راه حل جامعی پیدا کردم حتما با دوستان به اشتراک میزارم.