با سلام
دوستان در ماه های گذشته تقریبا 200 بک لینک برای سایتم ایجاد کردم. در حد دانش و تجربه ای که داشتم سعی کردم بک لینک های با کیفیت و کاملا طبیعی و محتوا محور جذب کنم اما حالا که بررسی میکنم در جذب بک لینک ها باید بیشتر دقت میکردم.
سوال اصلی من اینه که یک لینک با کیفیت چه ویژگی هایی داره؟
در واقع چه مواردی رو باید در نظر گرفت که لینک های بد از لینک های با کیفیت تشخیص داده بشه؟
سلام دوست عزیز،مسئله بکلینک خیلی حساسه و هنگام ساختنش خیلی باید مراقب باشی تا بکلینکی که میسازی اسپم نباشه،کلا برای ساخت بکلینک حتما از ابزار moz tolbar استفاده بکن خیلی خوبه،با استفاده از این ابزار خیلی اطلاعات در مورد سایتی و صفحه ای که ازش می خوای لینک بسازی بهت میده .
حتما این تولبار رو از خود سایت موز دانلود کن،اطلاعت خوبی بهت میده اعم از اعتبار صفحه ،اعتبار دامنه و امتیاز اسپم .
حتما در هنگام ساخت بکلینک به اعتبار دامنه و صفحه توجه کن که از اعتبار دامنه و صفحه سایت خودت پایین نباشه همچنین خوب دقت کن امتیاز اسپم زیاد نباشه به گفته خود سایت moz امتیاز اسپم زیر 10 خوبه (سبز)و از 10 تا 30 متوسط هستش(زرد) و بالای 30 اصلا خوب نیست(قرمز).
سعی کنید امتیاز صفحه کمتر 20 باشه .
حالا اگر بکلینکی ساختی،بعدا فهمیدی اون بکلینکی که ساختی اسپم هست چه کار باید انجام بدی؟؟
در این صورت باید از ابزار disavow links گوگل استفاده کنید،با این ابزار به گوگل میفهمونید که این بک لینک ها برای سایت شما نیست.
به این صورت عمل کنید،یک فایل یادداشت ایجاد کنید و اسم اون رو disavow list قرار بدین و مثل فایل زیر در هر خط آدرس یک سایت را وارد کنید (دقیق مثل فایلی که قرار دادم) disavow list.txt (74 بایت)
بعد از این که فایل یادداشت رو ایجاد کردی وارد ابزار disavow links شو بعد سایت خودت رو انتخاب کن و دکمه disavow links رو بزن .
بعد در قسمت بعد دوباره روی disavow links کلیک کن .
در ادامه در صفحه ای که برات باز میشه ابتدا روی choose file کلیک کن و یادداشتی که در مرحله قبلی ساخته بودی رو انتخاب کن،سپس گزینه submit رو بزن و منتظر بمون تا آپلود بشه و در آخر done رو بزن .
سلام
من تخصصی چندانی در سئو ندارم، ولی لازم دونستم که دو نکته که از اهل فن یادگرفتم رو یاد آوری کنم (ولی خودتون بررسی کنید)
1- Spam score توسط گوگل بررسی نمی شود و اهمیتی به این نمره نمی دهد (trustrank توسط گوگل به سایت ها داده میشه و از این برای اعتبار سنجی استفاده می شود)
2- Disavow کردن لینک ها به شدت خطر ناکه و برای هر لینکی توصیه نمیشه (مگر لینک هایی که از سایت های هرزه نگاری و … با هدف سئو منفی توسط رقبا داده می شود)
در نهایت توصیه می کنم که از یک متخصص سئو در این انجمن یا گروه های تلگرام کمک بگیرید.
سلام دوست عزیز
Spam score امتیازی هست که از طرف سایت moz داده میشه و نه گوگل اگر این امتیاز بالا باشه به احتمال این که سایت پنالتی بشه بسیار زیاده (spam score در حقیقت امتیازی از سایت moz هست که به بکلینک ها داده میشه)
از ابزار disavow links در دوحالت استفاده میشه،یکی زمانی که شما بکلینکی ساختی و بعد فهمیدی بکلینک خوبی نبوده،دوم زمانی که رقبا برای شما بکلینک اسپم ساختند،در هر صورت به صورت مدام و همیشه نباید از این ابزار استفاده کرد .
سلام دوستان
ما هم برای سایتمون (کتابفروشی آنلاین جریان کتاب https://jaryanketab.com) از دیماه 99 تا نزدیک اواخر بهمنماه، لینکسازی خارجی کردیم
یک رشد مقطعی خوبی هم پیدا کردیم و فروشهای نسبتاً خوبی هم داشتیم
اما چون خودم تجربه نداشتم، ادامه ندادیم کار رو
و الان دچار افت شدیدی شدیم
در حدی که انگار سایتمونو تازه راه انداختیم
بعضیا احتمال پنالتی شدن میدن
کسی هست بتون راهنمایی یا کمکی کنه که مشکلمون حل شه؟
ممنون